atefeh_bts مدیر عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 6488 عنوان خونهی خالییییی | مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 30 پست چقدر خوبههههههههدرسامو خوندم، کارامو کردم، برای خودم هم مرغ سرخ کردم هم بادمجون و گوجه سرخ کردم هم پنکیک درست کردممممسریالمم دیدممممکاش همیشه تنها باشم یا حداقل خواهر کوچیکم خونه نباشه😩 🤍. 1403/08/24 | 18:22 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nanish عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 2914 منم امروز تنها بودم الانم چکدرمه پختم میخام با نامزدم برم بیرون تو ماشین شام بخوریم
atefeh_bts مدیر استارتر عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 6488 غذاهایی ک با بادمجون درست میشه همه رو دوس داری؟ میرزا قاسمی کشک بادمجان اره والا همه رو میخورم به جز یتیمچه😭😂 🤍.
atefeh_bts مدیر استارتر عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 6488 من بابام بازنشست شده همش خونه میشینه کلافه شدم وای بابای منم تازه بازنشسته شده بود همش خونه بود😶 ادم گیری هم هست یا همش میگه فلان چیزو بیار بهمان چیزو بیارالان که سرش گرم کار شده یکم بهتر شده 🤍.
atefeh_bts مدیر استارتر عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 6488 منم عاشق اینم تو خونه تنها باشم خیلی خوبه خداییییمن میخوام یا تنهای تنها باشم یا انقدر خونه شلوغ باشه که صدا به صدا نرسه😂😂😂 🤍.
atefeh_bts مدیر استارتر عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 6488 منم امروز تنها بودم الانم چکدرمه پختم میخام با نامزدم برم بیرون تو ماشین شام بخوریم نامزد داشته باشی و خونه تنها بمونییییی؟ من بودم همون اول که خونه خالی شد باهاش میرفتم دور دور😂😂😂ولی نامزدت چه کدبانویی گیرش اومده🤌🏻 انشالله خوشبخت بشیننن 🤍.
nanish عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 2914 نامزد داشته باشی و خونه تنها بمونییییی؟ من بودم همون اول که خونه خالی شد باهاش میرفتم دور دور😂😂😂و ... بنده خدا دیشب گفت خبر داری من دوسال دوران دوستی و چند ماه نامزدیم یه نیمرو ازت نخوردم😂😂😂
atefeh_bts مدیر استارتر عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 6488 بنده خدا دیشب گفت خبر داری من دوسال دوران دوستی و چند ماه نامزدیم یه نیمرو ازت نخوردم😂😂😂 😂😂😂😂 انگار از دل بنده خدا خبر نداشتمیعنی اصلا براش اشپزی نکردییی؟ 🤍.
nanish عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 2914 😂😂😂😂 انگار از دل بنده خدا خبر نداشتمیعنی اصلا براش اشپزی نکردییی؟ نه بمن چهتالار داره شبها داخلشم یه کافه همونجارو خالی میکردم غذارو هم از اونجا میخوردم یا کافه رفیقش وگرنه هم خودش میپخت آدم مسئولیت پذیری نیستم😂😂😂
atefeh_bts مدیر استارتر عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 6488 نه بمن چهتالار داره شبها داخلشم یه کافه همونجارو خالی میکردم غذارو هم از اونجا میخوردم یا کافه رفیقش ... خب اگه شرایط اینطوره منم بودم آشپزی نمیکردم😂😂😂انشالله همیشه دلتون خوش باشه و کنار همدیگه خوشبخت باشین🥹🩷 🤍.
atefeh_bts مدیر استارتر عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 6488 عزیزم اون کانال تلگرام آیدیش رو واسم میفرستی کانال خصوصیه ندارم لینکشواگه میخوای ایدیتو خصوصی برام بفرست اگه پیدا کردم بفرستم برات 🤍.
atefeh_bts مدیر استارتر عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 6488 یه نفر کانالش رو فرستاد 😁 عالیه😅 برگاممیتونی لینک کانالو بدی؟ من قبلا دیدم ولی گمش کردم. الان یه بنده خدایی ازم خواست کانالو😂😭 🤍.