2777
2789
عنوان

عمم زندگی رو داره نابود می‌کنه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 54 پست
عمت که نمیتونه باهات ازدواج کنه محرمه

میخواد منو ب پسرش بده 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

🌈عمه؟

اره عمم میخواد منو بزور ب پسر عمم بده 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشنگ تعریف کن گیج شدیم

قبلا پسر عمم امد خاستگاری عمم لباس یکم خرت پرت گرفت برام بعد چند وقت پسر عمم رو نخواستم حالا ازم پول اون وسیله هارو ک گرفته میخواد یا باید دباره با درخواستش موافقت کنم با پسرش ازدواج کنم

گفتم ک 

رمان ازدواج اجباری با عمه!..

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

قبلا پسر عمم امد خاستگاری عمم لباس یکم خرت پرت گرفت برام بعد چند وقت پسر عمم رو نخواستم حالا ازم پول ...

خرت وپرت هرچی داده پس بده حتی اگه استفاده کردی طلا نیس که

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

از زیر سنگ شده جور کن

ندارم نمیتونم 

پولش چقدره...الان ما پول بدیم زورت نکنن ....پدرومادرت کجان بزنن دهنشو پرخون کنن

15اینا میشه 

متوجه نشدم 

خرت وپرت هرچی داده پس بده حتی اگه استفاده کردی طلا نیس که

لباس بوده ک کهنه شده انداختم دور