2777
2789
عنوان

با برادرم دعوام شد زدم شکوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 32 پست

واقعا پسرا تو سن بلوغ خیلی بد میشن 

اینکه رو پدر و مادرتون دست بلند کرده واقعا دل منم لرزوند و بغضم گرفت 

ولی بشین باهاش حرف بزن ببین مشکلش چیه چی میخواد 

یکم باهاش از در رفاقت اینا وارد شو ببین چی میگه

نمی‌دونم چیه ولی هر چی بود بعد ۱۰ ساعت اومده تو آشپزخونه عریده کشیده که شام اینه داشتین چه غلطی میکر ...

چه پرو واقعا از اینکه این همه بازی میکرده حس کرده داره کارگری میکنه برا خونه پول درمیاره که انقد طلبکاره جدی چرا خانواده ها انقد پسراشونو لوس میکنن😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا پسرا تو سن بلوغ خیلی بد میشن اینکه رو پدر و مادرتون دست بلند کرده واقعا دل منم لرزوند و بغضم گ ...

خیلی حرف زدم 

در دوستی وارد شدم 

دیگه منم کم آوردم 

اینجور شده که فکر می‌کنه من چون میترسم ازش اینطوری رفتار میکنم 

دیگه تصمیم گرفتم جدی باشم 

چه پرو واقعا از اینکه این همه بازی میکرده حس کرده داره کارگری میکنه برا خونه پول درمیاره که انقد طلب ...

همین 

منم بهش گفتم خوبه هر چی دستته از پول منو باباعه 

خودت یه قرون در نیاوردی

بهم میگه وظیفه تونهه

منم زدم هندزفری که خودم خریده بودم و شکوندم گفتم خودم خریدم خودمم شکوندم 

همه از دستش خسته شدن از مدرسه تا ...دیگه به جایی رسیده روی پدر و مادرم دست بلند میکنه

سنش حساسه ولی خب تاثیر دوستاشم هست ببینین با کیا در ارتباطه 

یا کلاس زبان کلاس ورزش یه چیزی ثبت نامش کنین مشغول شه شاید بهتر شه اخلاقش 

سنش حساسه ولی خب تاثیر دوستاشم هست ببینین با کیا در ارتباطه یا کلاس زبان کلاس ورزش یه چیزی ثبت نامش ...

با هر کی که درب و داغونه رفیق میشه 

هم باشگاه هم زبان ثبت نام کردیم 

کلا فقط هر چی تفریح ناسالمه دنبالشه

همین منم بهش گفتم خوبه هر چی دستته از پول منو باباعه خودت یه قرون در نیاوردیبهم میگه وظیفه تونههمنم ...

عجیبه بخدا واقعا جالبه برام من اگه همسن این بودم بجای ۱۰ساعت بازی کردن میرفتم یه کاری پیدا میکردم‌هم سرم‌گرم بشه هم خودم پول دربیارم قبلا از گیمرا خوشم میومد نا گفته نماند خودمم گیمرم ولی خب اینا دیگ‌شورشو دراوردن 

با هر کی که درب و داغونه رفیق میشه هم باشگاه هم زبان ثبت نام کردیم کلا فقط هر چی تفریح ناسالمه دنبال ...

حتما باید بره تحت نظر روانشناس

اخه برای ایندشم بده از الان اینجوری میشه چندسال دیگه ببخشید ولی میفته تو دام اعتیاد و هزار جور کار دیگه

از پسرای ۱۳ تا ۲۲ ۲۳ سال متنفرممممم

خیلی اشغال میشن 

داداش منم هر روزمونو جهنم کرده

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔