2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادمه بعد اینکه یه عده گفتن قلمت مثل مادام دی هست دیگه ننوشتید

قلم مادام دی مثل من بوده شاید 😁 که اونم من قبول ندارم فقط چون ایشون هم طنز می نوشت یه همچین حرفی رو یکی دو نفر گفتن. نه ربطی به مادام نداشت به خاطر جو سایت تصمیم گرفتم ننویسم. البته که اونقدری که نوشته هام رو دوست داشتن تقریبا در همون حد هم متنفر بودن و میدونی که بعضیا تاپیکای خلاف میلشون رو برنمی تابن

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

مونا نظرديگران برات مهم نباشه تو بنويس كسايي كه دوست دارن ميخونن

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
قلم مادام دی مثل من بوده شاید 😁 که اونم من قبول ندارم فقط چون ایشون هم طنز می نوشت یه همچین حرفی رو ...

بالاخره هر چیزی یه سری موافق و یه سری مخالف داره شما به خاطر طرفداران طنز بنویسید.

اما خب بیا هستن که دوست دارن شمارو.میشه خواهش کنم بازم بنویسید😗

ای جانم داری شرمنده می کنی عزیزم. من جنبه ندارم پررو میشم 😂 چشم حتما دوست گلم در اولین فرصت 😘

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
طنز😁 گفتم دیگه بخندید 😂

مردم ازخنده  

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
ای جانم داری شرمنده می کنی عزیزم. من جنبه ندارم پررو میشم 😂 چشم حتما دوست گلم در اولین فرصت 😘

ممنون عزیزم.تو اینهمه مشکلات شاید ثواب هم داشته باشه خنده به لبهای یه عده اوردن😜

الان زینب سادات هم داره طنز مینویسه باعنوان اراجیف.اون بنده خداروهم انقداذیت کردن که جدیدا تاپیک وقفل میکنه مینویسه.واقعا من متن هاشو دوست دارم و به نظرم عالیه عالی❤❤

بای بای نی نی سایتی ها
بالاخره هر چیزی یه سری موافق و یه سری مخالف داره شما به خاطر طرفداران طنز بنویسید.

چشم عزیزدلم. اتفاقا یه کم از زندگینامه ام رو نوشته بودم به طنز دوست داشتم اینجا بذارم ولی خوب دیگه قضیه زلزله و اینا پیش اومد از دل و دماغ افتادم بالاخره هممون عزادار هستیم ولی چشم در اولین فرصت کاملش می کنم براتون میذارم 😍😘