2777
2789
واقعا؟برنامه دادن برای نوبت اول

ببین یچیز فرمالیته هست   برای پارسال برنامه هم دادن  بعدش لحظه آخر کنسل کردن   به نوبت بود نزدیک امتحانات خرداد 

حالا اگر یه مدرسه خیلی سمج باشه جو میده که بچه ها بخونن  ولی در کل چیز بیخودی هست  مثلا میخوان دانش آموزان با نمونه سوالات نهایی آشنا بشن

به شدت مسخره هستن اصلا شبیه نهایی هانیستنو اینکه همه جوره سوال داره سوالاش سختن و میپیچونناما اصلا ب ...

💔😭

یا ابلفض جدی ؟

شبه نهایی ها هم یعنی سخته؟

فیزیک از کتاب نبود یا چی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سطح سوالا چجوریه؟

معمولیه سخت نیس ولی نهایی سال قبل منم دهم بودم واقعا سخت بود خود آموزش و پرورش هم اعلام کرد که سطح سوالا استاندارد نبود در کل خیلی بخون تا رو هم جمع نشن

به کلیدواژه هه خیلی دقت کن با خط خوانا بنویس چون بعضی از مصحح هه حوصله شون نمیکشه .

حتما سر وقت برو جلسه بوده پنج دیقه دیر اومده نزاشتن بیلد سر جلسه    

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

💔😭یا ابلفض جدی ؟شبه نهایی ها هم یعنی سخته؟فیزیک از کتاب نبود یا چی؟

آره من خودم این خرداد دهم نهایی بودم یعنی به شدتتتتتت افتضاح بود فیزیک سوالاش اصلااااا استاندارد نبود حتی خود دبیرا هم میگفتن و اعتراض میکردن

بله شبه نهایی هم سخت هست ولی نه در حد نهایی منظورم اینه دلت رو به شبه نهایی خوش نکنی بگی ای رو خوب دادم دیگه نهایی بلدم نه اصلا چون نهایی از شبه نهایی سطحش بالاتره و من دیگه خودم تجربه ش کردم

تو گوگل بزن کارزار فیزیک دهم تجربی ببین چند هزار نفر فقط اعتراض زدن

یعنی من فقط فرمول چرت و پرت می‌نوشتم که یه کمی نمره بیاره واسم

😭💔یعنی نهایی ها از کتاب نیست؟خاک تو سرم

هست ولی آره بعضی جاهاش بوده که از کتاب نبوده 

اشکال نداره بیشتز مصحح ها با ارفاق اصلاح میکنن ترم یک رو سعی کن عالی بگیری که حداقل با اونا جمع شه معدلت بره بالا

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

پسر من پارسال دوازدهم بود   اگر از اول سال درست بخونی تست بزنی و کتابای  کمک درسی رو بخونی  موقع امتحانات هم قشنگ بخونی باور کن هیچ کاری برات نداره   نمره هات عالی میشه