2777
2789
عنوان

ایده نذری بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3383 بازدید | 184 پست
ممنونم گلم حرفتون درسته من چیز خاصی نذر نکردم عزیز نذر کردم ک مشکلم حل بشه این مبلغو صرف نیازمند کنم ...

سه تا مرغ خام بگیر بده به سه تا خانواده نیازمند یکی دو وعده غذا بخورن با یکبار مصرف هم محیط زیست را آلوده نکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سه تا مرغ خام بگیر بده به سه تا خانواده نیازمند یکی دو وعده غذا بخورن با یکبار مصرف هم محیط زیست را ...

عزیزم دوس دارم درحد توانم بتونم تعدادی افراد گرسنه مث کارتون خواب ها سیر بشن 

دخترم نفسمه 

استارترجان‌قبول باشه ولی چرا انقدر رو کمیت وتعداد زوم کردی مهم کیفیته توروخدا بجای ماکارانی باسویا وعدس پلو باسویا که هیچکس نمیخوره ۲۰تاغذای باکیفیت بده به نیلزمندا تایه غدای خوب بخورن همون نیازمند هم از گرسنگی نمیمیره که هرروز غذا میخوره ولی خوب همون غذا باسویا و وسایل ارزون حداقل یه وعده غذای گوشتی خوب بخوره

استارترجان‌قبول باشه ولی چرا انقدر رو کمیت وتعداد زوم کردی مهم کیفیته توروخدا بجای ماکارانی باسویا و ...

عزیزم اخرین پیام هارو بخونی گفتم عدس پلو با مرغ ریش شده میدم ماکارانی رو واسه این کنسل کردم ک گفتم مقدار زیاد شل میشه اما در کل ادم گرسنه بیشتری سیری براش مهمه تا اون غذا 

دخترم نفسمه 

شما خودت مجبور نباشی ماکارانی رو با سویا یا عدس پلورو باسویا میخوری؟اگر قراره سویا استفاده کنی زحمت نکش  خودشون مسلما ماکارانی باسویا وعدس پلو واستامبولی باسویا درماه چندین بار میخورن،لطفا به کیفیت غذا فکر کنید ۱۰تا غدابده اما غذای خوب بده بزار بخورن ولذت ببرن برات دعاکنن

عزیزم اخرین پیام هارو بخونی گفتم عدس پلو با مرغ ریش شده میدم ماکارانی رو واسه این کنسل کردم ک گفتم م ...

ببخشید ولی اشتباهت همینجاست بارها دیدم غذای دست نخورده کنار خیابون مونده درش بازبوده ماکارانی بوده یا عدس پلو که مشخصه کیفیت نداشته که خورده نشده واین به نظرم اسرافه ولی غدای باکیفیت هیچ وقت دور ریخته نمیشه،مسلما با نی اون نذر هم طرز تفکرش این بوده که تعداد بیشتری آدم نیازمند رو سیر کنه

شما خودت مجبور نباشی ماکارانی رو با سویا یا عدس پلورو باسویا میخوری؟اگر قراره سویا استفاده کنی زحمت ...

عزیزم شما نشستی دستور میدی خودت برو چلو گوشت بده همین چیزا در حدتوانمه بله چرا نخورم مشکلش چیه ماکارانی با سویا من برا خودمم درست میکنم بجای تعیین تکلیف برای من عزیزم خودت برو چندتا ادم گرسنه رو سیر کن این کارتون خوابها خدا میدونه چند روز یه بار غذا گیرشون بیاد اگه نیتت خیره همون ماکارانی با سویا رو ک میگی رو ببر بده ببین چجور با جون دل میخورن 

دخترم نفسمه 
عزیزم شما نشستی دستور میدی خودت برو چلو گوشت بده همین چیزا در حدتوانمه بله چرا نخورم مشکلش چیه ماکار ...

چه خوش اخلاق،من نگفتم چی درحد توان شماست همون اول گفتید میخوام‌۲۰تا زرشک پلو بامرغ بدم منظورم این بود که همون ۲۰تا زرشک پلو بهتر از ۵۰تا ماکارانی باسویاست،بعدشم شما مطمئنی من نذر چلوگوشت نمیدم یا کمکی نمیکنم‌به نیازمندا؟جهت اطلاعتوت این مسئله ۵ساله بین من وخدا وهمسرم‌مثل یه رازه، وفقط باخود خدا معامله کردم شماهم منو نمیشناسی که قصدم پزدادن وریا کاری باشه،من وهمسرم ۵ساله اجاره منزل یه خانمی که فرزند معلول داره رو پرداخت میکنیم باهمین مبلغ میتونم‌ماهیانه ۵۰تا چلوگوشت بپزم بدم دست مردم،وخیلی کارای دیکه که نیازی نمیبینم اینجا توضیح اضافه ای بدم جون برای رضای خدا انجام میشه،لطفا قبل ازجبهه گرفتن وتندی وپرخاش اول پیامهارو بخونید شما راهنمایی خواستی منم نظرمو گفتم مثلا اگر مثل بقیه میگفتم ۲۰۰تا ماکادانی باسویا بپز میشدم آدم خوبه؟اسمش نیازمنده گشنه و وامونده که نیست  که همه چیزو ازبدترین نوعش بکنیم توحلقش به اسم نذری

چه خوش اخلاق،من نگفتم چی درحد توان شماست همون اول گفتید میخوام‌۲۰تا زرشک پلو بامرغ بدم منظورم این بو ...

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت ترجیح میدم باشما هم دهن نشم خدانگهدارتون 

دخترم نفسمه 
کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت ترجیح میدم باشما هم دهن نشم خدانگهدارتون

گزینه بلاکم داره درضمن اون هم کلامه نه هم دهن  گزینه بلاکشم اینجوریه که برای آدم حقیر وبی ادبی مثل شما اصلا نباید وقت گذاشت موفق باشید خدانگهدار

گزینه بلاکم داره درضمن اون هم کلامه نه هم دهن گزینه بلاکشم اینجوریه که برای آدم حقیر وبی ادبی مثل ش ...

حقیر بی ادب خودتی بتوچه اخه هرچی دوس داشته باشم میدم نذری تومفتش بقیه هسی 

دخترم نفسمه