2777
2789
عنوان

داداشم میخواست منو بزنه حیوون

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 27 پست
یه بار دستش رو گاز گرفتم خون اومد پوست دستش کنده شد زورش خیلی زیاده خوب نمیتونم بزنمش فقط با دندون ب ...

به بایات بگو که هی رو مخت میره بذار آدمش کنه

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی باهاش صحبت کن خوب شه بترسونش بگو اینجوری همسر آیندت ی ماهم تحملتنمیکنه بگو ازالان تمرین کنخوب شی ...

اصلا باهاش حرف نمیزنم یعنی تو خونه نیست همش اینور اونور با دوستاش دوستاشم همه خراب عوضیا

به بایات بگو که هی رو مخت میره بذار آدمش کنه

به بابام گوش نمیده زورش حتی به بابامم میرسه حیوون شده نره خر زورش زیاده واسه همین بابام بهش چیزی نمیگه زیاد زودتر برم دانشگاه از این وضع راحت شم 

همسرمنم گاهی دس روم بلند مبکنه کاملا میفهممت

بمیرم برای دلت چی میکشی تو این زندگی 

بچه داری که طلاق نمیگیری؟ اگه بچه نداری یه لحظه هم تو این زندگی نمون 

به بابام گوش نمیده زورش حتی به بابامم میرسه حیوون شده نره خر زورش زیاده واسه همین بابام بهش چیزی نمی ...

ینی چی بابات چیکاره س پس مگه به زوره بگو بندازتش بیرون 

سربازی نمیره؟

ینی چی بابات چیکاره س پس مگه به زوره بگو بندازتش بیرون سربازی نمیره؟

نه  پشت کنکور میخواد بمونه درس بخونه خیر سرش رشته اش تجربی هست همش بهونه میگیره میگه پشت میمونم ولی درس هم نمیخونه همش بیکار و بی عار داره میگرده 

بمیرم برای دلت چی میکشی تو این زندگی بچه داری که طلاق نمیگیری؟ اگه بچه نداری یه لحظه هم تو این زندگی ...

خدانکنه عزیزدلممم

همیشه اینجوری نیست تاپیک

اخرم دلیل اینکارشو گفتم

نه ندارم بارداربودم ۱۲هفته سقط شدن تیر عروسی کردیم

ی بار تونامزدی منو زدپوکوند

بخشیدمش فکرکردم خوب میشه یه باردیگم توبارداریم زدم

ازش بخاطر اینکارش وکالت طلاق گرفتم ی مدت خوب شد

ولی بعداون دوباره دوبار دس روم بلندکرده همه چیش خوبه

هموخیلی دوس داریم فقط

گاهی وحشی میشه وکنترل خشم نداره

ینی چی بابات چیکاره س پس مگه به زوره بگو بندازتش بیرون سربازی نمیره؟

بابام ازش فکر کنم میترسه کلا ترسو هستن این طایفه پدربزرگم هم از بابام می‌ترسید عمه هام یه عمر از بابام اینا کتک خوردن آخرشم پدربزرگم عمه هام رو شوهر داد بهشون ارث هم هیچی نداد الانم پیش یکی از عمه هام زندگی میکنه تو شهر ما به دختر محل سگ نمیدن متاسفانه 

نه پشت کنکور میخواد بمونه درس بخونه خیر سرش رشته اش تجربی هست همش بهونه میگیره میگه پشت میمونم ولی ...

دم پرش نشو جلو چشش نباش اعصابت خورد نشه تا بعد شتید گذاشت رفت

دم پرش نشو جلو چشش نباش اعصابت خورد نشه تا بعد شتید گذاشت رفت

اون سربه سرم میذاره در اتاقم رو همیشه قفل میکنم حقیقت بگم یکم ازش میترسم خب بلاخره مرده جوونه زیاد نمیتونم بهش اعتماد داشته باشم امروز یادم رفت درو ببندم اومد اعصابم رو خورد کرد 

اون سربه سرم میذاره در اتاقم رو همیشه قفل میکنم حقیقت بگم یکم ازش میترسم خب بلاخره مرده جوونه زیاد ن ...

سعی کن همیشه ببندی  درو موقع هایی که خونه نیس برو غذاتو اینا ور دار ببر تو اتاق بخور ایشالل زودتر از شرش خلاص شی