bud مدیر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 عنوان گربه کوچه ای 😭 | مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 16 پست یه گربه همش دنبالم میاد اول فکر کردم شاید گشنه باشه ولی هرچی میبردم براش نمیخورد بعد انگار ناله میکنه زبونشو گاز میگرفت خیلی مظلوم نگام میکرد کسی میدونه مشکلش چیه میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️ 1403/08/24 | 11:12 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 بهش ماست بده فقط ترش نباشه بریز تو در دبه بده مرغ پخته بدون ادویه وپیاز فقط با یکم زردچوبه خیلی دو ... چشم حتما🫂🫶 میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 8647 😂 نه بابا ماهی بش دادم نخورد گربهها چونخودشونو لیس میزنن، معمولا یه گلوله مو، تو معده و رودهشون جمع میشه، و اذیتشون میکنه، ممکنه اینجوری شده باشهضمنا کاریش نداشته باش تا طبیعت کار خودشو بکنه گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم