2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من این دفه سومین بار می‌شد که نشد😁🫠یبار سال ۹۹ یه قاب و یه چیز برای قاب سفارش دادم که پستچی نیاورد ...

دیجی کالارو میگی نیاورده جلودر کلا سازمانا اینجورین انگاری من برای پاسپورتم جندسال پیش گریه میکردم بخدا میاورده بودن جلودر یگی میگف ادارست یکی میگفت سازمان گذرنامست کلا سفارش دادن تو تیران مزحرف ترین کاره

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
باور کن اصلا ارزش خرید نداره قبلا خوب بودااااالان یه جنسایی میفرستن برات استفاده نکرده بندازی تو زبا ...

دقیقاااااا

آخ آخ آدم بدجور میخوره توی ذوقش😂🤦🏻‍♀️

حالا من اون قابی که گفتم خریدم قاب گوشی بود

برای گوشیم اندازه نبود ، قسمت پایین رو با تیغ و قیچی کوتاه کردم.. بعد قسمت دوربینش هم کوچیک بود اونم با حرارت درست کردم.. حالا بعدش هرکی میدید میگف عه این چه باحاله قاب جدیده؟! یه تیکه از پایینش کلا نبود😂🤣🤣

🤸🏻‍♀️

دیجی کالارو میگی نیاورده جلودر کلا سازمانا اینجورین انگاری من برای پاسپورتم جندسال پیش گریه میکردم ب ...

آخ آخ

نگو که دلم خونه

من دوتا کارت آنلاین افتتاح حساب انجام دادم

یکیش اومد ولی رمز نداره

انجا هم بانکش شعبه نداره مونده روی دستم😂😂

اون یکی هم کلا پول ارسال و اینا دادم بعد زد مدارک ناقصه هرکاری میکنم قبول نمیکنه باید حضوری برم بانک

اون کلا رو هواست نه کارتش رو دارم نه شعبه اش نزدیک ماست😂😂 

وقتی هم میرم اون محله که شعبه اونوره یا بانک تعطیل شده یا مدارکم همراهم نیست..

الآن یک سال و نیمه که از افتتاح گذشته🤦🏻‍♀️

🤸🏻‍♀️

آخ آخنگو که دلم خونهمن دوتا کارت آنلاین افتتاح حساب انجام دادمیکیش اومد ولی رمز ندارهانجا هم بانکش ش ...

ببین اولی پول میشه داخلش ریخت

ولی نمیشه برداشت زد

😂😂😂😂

🤸🏻‍♀️

آخ آخنگو که دلم خونهمن دوتا کارت آنلاین افتتاح حساب انجام دادمیکیش اومد ولی رمز ندارهانجا هم بانکش ش ...

گریه داره واقعا وضعیت کشورما😂😂🤦🏾‍♀️

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت