2777
2789

خدا لعنت کنه دیجیکالا رو بسته‌م رو قرار بود بعد یه هفته امروز یعنی پنج شنبه بفرسته

ولی هنوز توی مرحله اولیه آماده سازی گیر کرده بود

منم فکرم درگیرش بود

به پشتیبانیش پیام دادم

اومدن اون چیزایی که با آف قیمتشون خیلی کمتر شده بود رو از سفارشم حذف کردن بعدش تحویل رو زدن یک شنبه 

کلا لغو کردم اعصابم خورده

مثلاً چسب ناخن ۶۰ تومنی ۱۵ تومن شده بود

یا سوهان ناخن ۵۰ تومنی شده بود ۸ تومن چندتا سفارش داده بودم

الان یا ناموجوده یا بالای ۶۰ شده

هووووفففففف

الانم خوابم نمیبره 

🤸🏻‍♀️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه دیگه نمیرم فقط بهش گفتم طفلی کاری نکرده خواسته زحمت نیفتی غذاشو اورده شروع کرد توهین😐😐

مقصر تو بودی عزیزم

چون حق گفته بودی

آنچه مقدر است ، خواهد آمد ؛ آرام بمان ، که اضطراب ، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمیکند.🌱🦋 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمیشه توبه کردم😂❌️

اره خب دوست داشت جمعیا توهین برادرشوهرش کنیم😅

😁😁

آنچه مقدر است ، خواهد آمد ؛ آرام بمان ، که اضطراب ، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمیکند.🌱🦋 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمیشه توبه کردم😂❌️

سحری خوردم روزه بگیرم بیدار شدم

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤

اره خب دوست داشت جمعیا توهین برادرشوهرش کنیم😅

تا باشه از این مهمونا

خوش ب سعادتت

مرسی گل برای شادی روح پدرت فاتحه خوندم انشالله شما هم حالت بهتر میشه

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤