2777
2789
اینقد زایمان طبیعی راحته !؟

اره عزیزم خیلی راحته.ینی درد داره ولی زود تموم میشه.من که سر دختر اولم چهل هفته تموم شد رفتم تو چهل و یک اخرم دردم نگرفت خودم رفتم بیمارستان.ولی سر دومی درد نداشتم ولی سه سانت باز شده بودم رفتم بیمارستان.این دردا هم روزای اخر هست عجله نکن.خونتم که نزدیکه دگ استرس نداری سریع میرسی بیمارستان.

اره عزیزم خیلی راحته.ینی درد داره ولی زود تموم میشه.من که سر دختر اولم چهل هفته تموم شد رفتم تو چهل ...

دقیق زایمانم دوشنبه ی هفته ی آینده اس ..خیلی استرس دارم 😣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من الان درکت میکنم که دوست داری نی نی زودتر بیاد خستگی و کوفتگی و بی خوابی و از همه بدتر استرس سلامت ...

واااای خستگی رو نگو نمیتونم حتی جابجا بشم .. حوصله  هیچی رو ندارم 

فاصله بچه های من یک سال و دو ماهه شاید باپر نکنی نزدیک سه ساله که یک شب راحت نخوابیدم حاملگی اول و کلا رو مبل خوابیدم بعدش دردسرای نوزاد بعد از چند ماه دوباره حامله شدم دوباره رو مبل خوابیدم تا حالا هم درگیرم که کوچیکه یک سال و خورده ایشه ببخشید چقدر ناله کردم یادم افتاد پشتم تیر کشید

واااای خستگی رو نگو نمیتونم حتی جابجا بشم .. حوصله  هیچی رو ندارم

عیب نداره به قول مامانم عمر دشمنه میگذره دیگه تموم شد زه جاش یه توپولی خوشگل میاد تو بغلت نگاهش که میکنی خستگیت در میره

عیب نداره به قول مامانم عمر دشمنه میگذره دیگه تموم شد زه جاش یه توپولی خوشگل میاد تو بغلت نگاهش که م ...

انشالله عزیزم بعد 5 سال باردار شدم اصلآ باورم نمیشه تا 7 روز دیگه بچه ام میاد بغلم 

فاصله بچه های من یک سال و دو ماهه شاید باپر نکنی نزدیک سه ساله که یک شب راحت نخوابیدم حاملگی اول و ک ...

عزیزززم مثل دخترای من.فاصله شون یک سال و پنج ماهه.چقد می فهممت.یکی پیدا شد با من همدرده.