2777
2789
عنوان

سبزه ام😐

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 27 پست
الان من سفیدم کجارو گرفتم؟بیخیال بابا

من نمی گم زشتم اتفاقا خوشگلم ولی رنگی که میخوام بهم نمیاد

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پریودم حوصله دارم اعصاب ندارم

برای امضات 

قهوه 

مواظبم باش تو چشمت نره

هم هروقت در طی روز داری میخوری یکمشو بریز در حد یک قاشق چای خوری بریز تو ظرف جدا سر انگشتت که تمیزه بزن توش هعی بمال زیرش و حواست باشه زیاد نمالی با انگشتت فقط کم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

دقیقا منم برنزم همه رنگ بم میاد خاله ی همسرم میگه جالبه سبزه ای اما هررنگی میپوشی بت میاد نمیدونم چر ...

مشکل مردمن 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

مشکی با لایت دودی خییییلی میاداااا

دومی انتخاب خوبیه🙃

مشکل مردمن

آره هنو هستن ک مسخره میکنن من مشهدم بالاشهر میرم همه دوس دارن و تعریف میکنن از پوستم پایین شهر میرم ب تمسخر تک و توک تیکه میان مثلا میگن مال جنوبی؟؟ حالا دوستای جنوبیم همه بور و سفید فک میکنن جنوبی ها همه سبزه ن

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

دقیقا منم برنزم همه رنگ بم میاد خاله ی همسرم میگه جالبه سبزه ای اما هررنگی میپوشی بت میاد نمیدونم چر ...

چون قدیما ملاک زیبایی سفیدی بوده دیگه این باورا از اون زمان مونده،مثل چاق بودن که قدیما پولدارا چاق بودن الانم بعضی طایفه ها باورشون اینه چاق شیم بگن پولداریم

چون قدیما ملاک زیبایی سفیدی بوده دیگه این باورا از اون زمان مونده،مثل چاق بودن که قدیما پولدارا چاق ...

زیبایی کلا ربطی به رنگ پوست نداره 

ولی ربطی نداره پوست سفید به بعضیا میاد به بعضی ها سبزه میاد 

دلیل نمیشه که بیای بگی پوست سفید قدیمیه وزشته اتفاقا پوست صاف و روشن همه ی زمان ها وهم جا طرفدار داره 

زیبایی کلا ربطی به رنگ پوست نداره ولی ربطی نداره پوست سفید به بعضیا میاد به بعضی ها سبزه میاد دلیل ن ...

کی گفته سفید بده دوست عزیز میگم قدیما پوست سفید ملاک زیبایی بوده،الان رنگ پوست مطرح نیست همین

کی گفته سفید بده دوست عزیز میگم قدیما پوست سفید ملاک زیبایی بوده،الان رنگ پوست مطرح نیست همین

آهان ولی درست نیست چاقی وسفیدی رو بزاری تو یه ترازو چون واقعا پوست سفید زیباست در هر صورت ولی چاقی نه

آهان ولی درست نیست چاقی وسفیدی رو بزاری تو یه ترازو چون واقعا پوست سفید زیباست در هر صورت ولی چاقی ن ...

حالا یکی سبزه بوده چاق بوده یکی سفید بوده چاق بوده ولی در کل اگه ینفر هردو رو داشته تحسین میشده خدا شاهده شما که سفیدی زیبایی حتی چاقها هم زیبایی خودشونو دارن