2777
2789
وای این حرفا خیلی رو مخه ولی اصلا توجه نکن خواهشانزار که اذیتت کنه این حرفاکسی هم اگه گفت بگو مدال ک ...

از دوطرف دارن فشار میارن 

ازیه طرفم خواستگارای جالبی ندارممم پسرای شهرمون اصلاچهره هاشون پسندم نیستن همه تو یه رنج قیافه ان..اه🫠

رشتم ژنتیکه

تو بودی جای من چیکار میکردی؟

حالم هرشب از استرس به هم میخوره نمیدونم چی دراینده در انتظارمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از دوطرف دارن فشار میارن ازیه طرفم خواستگارای جالبی ندارممم پسرای شهرمون اصلاچهره هاشون پسندم نیستن ...

والا من جلی تو بودم همه زورمو میزدم ارشد شهر دیگه قبول شم برم از دستشون خلاص شم

والا من جلی تو بودم همه زورمو میزدم ارشد شهر دیگه قبول شم برم از دستشون خلاص شم

منم دارم همینکارو میکنم اماوقت کمه 

کلا تو ایران۵۰نفر میگیرن پنج شیش هزارم پشت کنکورن

همش میگم اگ یک درصد نشد چییی🫠باید بمونم خونه و افسرده ترشم ؟

منم دارم همینکارو میکنم اماوقت کمه کلا تو ایران۵۰نفر میگیرن پنج شیش هزارم پشت کنکورنهمش میگم اگ یک د ...

نباید  بزاری اذیتت کنن

حاضر جوابی کن

چهار بار محکم جواب بدی دیگه جرئت نمیکنن چیزی بگن

نباید بزاری اذیتت کننحاضر جوابی کنچهار بار محکم جواب بدی دیگه جرئت نمیکنن چیزی بگن

جوابشونو میدم تو نمیدونی باچه اعتماد به نفسی جوابشونو میدما😀

ولی میام خونه ازشدت فشار تا ماه ها غصع میخورم خب این حقم نیست وگرنه جوابشونو ک اره میدم نمیخام تو زندگیم تاثیر بذارن ولی دارن میذارن چون من خییلی حساسم فرض کن هم مامان بزرگم ازخانواده مادری هم تمااام عمه هام و...فک وفامیل پدریم هروققققت پامو میذارم اذیتم میکنن

الان واسه عید میخایم بریم خونه مادربزرگم از الان حالم خرابه چرذ چون دوتا دخترعمه ای ک نامزد کردن میان برا بار اول توجمع ما و من قراره خییلی اذیت بشم🫠💔😭😫

جوابشونو میدم تو نمیدونی باچه اعتماد به نفسی جوابشونو میدما😀ولی میام خونه ازشدت فشار تا ماه ها غصع ...

ای وای

کاملااا درکت میکنم

دقیقا همین حسو داشتم با این تفاوت که تو این سایت این حسو بهم میدادن

البتع میدونم اینجا مجازیه ولی باور کن فرقی نمیکنه

برای مهمونی عید هم برو تبریک بگو قشنگ بگو ارزوی خوشبختی کن

این دفه هرچیم گفتن دیگه جواب نده

وقتی انقدر با اعتماد ب نفس جواب میدی از رو نمیرن یبارم اینو امتحان کن این بار محل نده ببین چی میشه

ای وایکاملااا درکت میکنمدقیقا همین حسو داشتم با این تفاوت که تو این سایت این حسو بهم میدادنالبتع مید ...

باشع خواهر مرسی.🌸💔❤من مشکلم حرفای اونا نیست من مشکلم اینه خودم تو عذابم خودمم ازاین وضع ناراضیم همیشه توی همه چیز ازهمه عقب ترم خب خستم بدترین وضع زندگیو تو فامیل ما داریم بخاطر پدر معتاد ومسئولیت پذیر ک نیست

روانیمون کرده

همش میگم چرا واسه اونا میشه واسه من نه😔خیلی دلم گرفته به هرجا هم رسیدم فقط تلاش خودم بوده ولی اونا حتی توی پیداکردن خواستگارم مادراشون پیداکردن واسشون ولی مادر من از من بدبخت تر وساده وبی زبون تره😔💔

باشع خواهر مرسی.🌸💔❤من مشکلم حرفای اونا نیست من مشکلم اینه خودم تو عذابم خودمم ازاین وضع ناراضیم هم ...

الاهی❤️

عزیزم ناراحت نباش

هیچ وقت کسی سرنوشت شما رو زندگی نمیکنه مطمئن باش

درسته هرکسی مشکلات داره اما قطعا خدا برای شماهم برنامه های خوب داره…

بهش اعتماد کن

من هم خانواده ی کاملا متوسط داشتم و دارم و همیشه حسرت میخوزدم  ک چرا بقیع پدرمادر حمایت گر دارن و من نه…

من سر یه سری موارد اصن مادرم درکم نمیکرد الان اوضاع بهتر شده چون ازش دور شدم..

همه تلاشت رو بکن امیدوارم ارشد یه جای خوب قبول بشی و تو همین روند با شریک زندگیت اشنا بشی❤️❤️❤️

الاهی❤️عزیزم ناراحت نباشهیچ وقت کسی سرنوشت شما رو زندگی نمیکنه مطمئن باشدرسته هرکسی مشکلات داره اما ...

مررسی قربونت برم❤😍ببخشید خیلی حرف زدما🫠🫡

امیدوارم توهم زندگی ک میخای و چیزایی که دوست داری به دست بیاری😍🌸✨

مررسی قربونت برم❤😍ببخشید خیلی حرف زدما🫠🫡امیدوارم توهم زندگی ک میخای و چیزایی که دوست داری به دست ...

وای این چه حرفیع

اصن من این تاپیکو زدم چنتا دوست هم سن خودمو پیدا کنم

خوشحال شدم باهات اشنا شدم

بازم دلت گرفت بیا باهم حرف بزنیم

منم تنهام…

وای این چه حرفیعاصن من این تاپیکو زدم چنتا دوست هم سن خودمو پیدا کنمخوشحال شدم باهات اشنا شدمبازم دل ...

عزیزمییی من ک عاشق اینم دوست همسنم خودم داشته باشمممممم چی بهترازاین این توهم هروقت دوست داشتی بیاحرف بزنیم😍😘