2777
2789
عنوان

پارتنر کچل

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 38 پست
پول😂 که خیلیا ندارن

پول ارزشی نداره

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

خب سر چی کات کردین

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

پارتنر منم کچله منم دیدم یه جوری ری اکشن میدن مردم اما من اندازه جونم دوسش دارم

آخيش خیالم راحت شد 

البته ما جدا ‌شدیم 

چند سالشون؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

حالا رفتی سراغ یکی ک مو داشت زد دو سه سال بعدش کچل شد چی؟😂

والا نمیدونم ب اینش فک نکردم😂😂😂😂

خب برا مردا قد بلند ، بدن رو فرم چهره خوب و... میتونه موثر باشه ولی در کل برا هر فرد فرق میکنه هر کس ...

منم جذب ریش و مو