2777
2789

اویل ازدواجمون انتقالیشو گرفتو بهش گفتن یه ماه دیگه انتقالت میدیم.  ولی 4ماه گذشت و انتقالش ندادن تا اینکه چندروز پیش بهش گفتن تا ۵یا۶ماه ممکنه طول بکشه منم تو این مدت با خانواده اش زندگی نیکردم تمام جهیزیه امتو یه اتاق بود.  ولی به دلیل شرایط سخت دوریش و اینکه دیگه ازاین وضعیت خسته شدم بهش گفتم اگه گفتن طول میکشه میام.  آخه انتقالیش خیلی کمه درطول ماه یه هفته ای میاد و میره.  تو این یه سالو نیم آشنایی فکر کنم درکل 4ماه همدیگه رو بیشتر ندیدیم

خسته شدم علی رغم وابستگی زیادم به خانواده با کلی استرس اراین دوری قبول کردم برم بافق

حالا از دوستان میخوام راجع به زندگی توی این شهر برام بگن.  و اینکه من جهیزیه امو نمیبرم چون واسه چندماه میترسم بشکنن.یه سری وسیله ضروری رو دسته دوم میخریم .

این اولین باره دارم دور میشم شما کمک کنید که چجور شهریه و زندگی توی این شهر بدون هیچ آشنایی سخت عایا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم من خودم اهل بافقم نه اصلا زندگی سخت نیست چون تنها فقط شما نیستی که اینجا هم جاهای دیدنی خوبی داره مطمئن باش اینجا جایه خوبیه به نظرمن شوهرت رو تنها نذار همراهش باش واسش قوت قلب باش

خدایا شکرت بابت دوقلو هام    

عزیزم مردم خیلی مهربونم داره. ولی خوب تابستون اش دیوونه کننده هست از بس گرمه. البته بستگی داره کجا زندگی کنی اگه آهن شهر باشه بهتر از خود بافته.  زناش هم همه قدیمی و حرف درآر😆😆😆😆

🌷🌷🌷33 سالمه. یه پسر 6 ساله دارم. 3 ماهه اقدامم🌷🌷🌷
حالا از دوستان میخوام راجع به زندگی توی این شهر برام بگن.  و اینکه من جهیزیه امو نمیبرم چون واس ...

یکم شهر بی روحیه من دانشجوی یزد بودم ولی خب هر جا شوهرت باشه همونجا واست بهشته

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

ازاین میترسم که بیشتر از چند ماه بشه 

از طرفی هم یه ذره افسرده شدم چون بلافاصله بعد از عروسی جریاناتی پیش اومد که واقعا منو ناامید از زندگی کرد 

واقعا روحیه ام شکننده شده 

میترسم این وضعیت بدترش کنه ازطرفی هم میگه شاید موقعیت خوبی باشه واسه آروم شدنم 

نمیدونم واقعا

سلام گلم من خودم اهل بافقم نه اصلا زندگی سخت نیست چون تنها فقط شما نیستی که اینجا هم جاهای دیدنی خوب ...

امنیتش چجوریه، من یه شب شوهرم شبکاره دوشب خونه است خطرناک نیست. از تنهایش تو اون شب میترسم

زن باید کنار شوهرش باشه حتی تو بدترین شرایط .به جزیییات فکر نکن خوب و بد میگذره 

صلی الله علیک یا ابا عبدالله🌷🌷🌷.به نیت حل مشکل خودتون و شفای پسرم لطفا این سلام سه بار بخونین🌷
زن باید کنار شوهرش باشه حتی تو بدترین شرایط .به جزیییات فکر نکن خوب و بد میگذره 

ممنون عزیزم

فعلا این راهو انتخاب کردم ان شاالله که خیر باشه 

دوست دارم استخاره کنک ولی دستم نمیره