2777
2789

گاهی هم میزارم تو تخم مرغ وشیر و روغن بعدم تو ارد سوخاری بعدشم سرخ میکنم اینم خوشمزست 

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی با پیاز و شوید لای پلو بداری یا میتونی با رب و پیاز تفت بدی کتار برنج بخورین 

ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری

یا سوخاری درست کنی برای سوخاری اول تو ارد بذارش یعد تو تخم مرع بعد تو ارد سوخاری 

ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری
وقتی میگو رو میداری تو تابه سرخ کنی وقتی دوتا لبش بهم رسید دیگه پخته 

وای تو‌چه کدبانویی هستی باور کن اینو نمیدونستم همیشه نصف میگوها رو‌میخوردم تا بفهمم سرخ شده یانه  

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا

میگو ها رو با یکم اب لیمو تفت بدع ...تا ابش خشک بشه ...

بعدش پیازو نگینی کن سرخ ک شد بهش ادویه و فلفل قرمز و فلفل سیاه و زرد چوبه و..پودر لیمو عمانی و ...و  رب گورجه بزن  بزار بوی رب بره بعد میگوهاتو بریز توش و و هم بزن یکمم اب جوش اضافه کن بزار جا بیفته و غلیظ بشه بعدشم با سیب زمینی سرخ شده سرو کن

میگو رو بشور یخ زده نباشه بعد تو یک ظرف کمی آبلیمو و زعفرون و پیاز خورد شده نه رنده شده، بریز میگو هم بذار یک ساعت بمونه توش. مواظب باش اون روده سیاه پشتشو در آورده باشی بعد بریز تو یک ظرف آبش بره. حالا تو یک ظرف دیگه کمی آرد سفید و زردچوبه و فلفل و نمک و پودر سیر بریز اکه آرد سوخاری مخصوص ماهی داشتی هم قاطی اینا کن و میگو هارو آردی کن بریز تو روغن داغ بعد یک ربع بدون سفت شدن آمادست من هفته ای یکبار درست میکنم،آب نداشته باشه که سفت نشه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید