2777
2789

فقط لطفا آخرش تاپیک رو بترکونید

نمیخوام داستان رو دوباره اینجا بگم ولی کوتاهش میشه اینکه من به همکلاسی دانشگاهم علاقمندم ولی نمیدونه. یه ارتباط دانشجویی و رسمی داریم باهم. گاهی هم چت ولی تو چارچوب

حالا کلاس امروز تشکیل نشد. اینم من ندیدم بیاد. یهو گفتن کلاس کنسله. منم دوستاشو ندیدم که بگم آقا به بقیه بگید نیان و کلاسی به کار نیست

خلاصه همون موقع بهش پیام دادم که اره کلاس تشکیل نمیشه

حالا بنده خدا ندید پیامو و رفته دانشگاه. عصری جوابم رو داده که اره ببخشید که ندیدم و لطف کردین بازم

اینو بگم در جوابش خوبه؟ هرچی که بهترش کنه بگید.

خواهش میکنم مشکلی نیست
کاری نکردم
اوقات خوبی داشته باشید🍁

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

نه همون جمله اول رو بگی کافیه

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلی نیست رو نگو خیلی پیام نده واقعا ضایع میشه و سبک میشی کم کم

اخه گفته ببخشید

واسه همون گفتم

نه خیلی نمیدم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
مشکلی نداری با همکلاسیت بری تو رابطه؟

الان که قرار نیست چیزی باشه

اونم که نمیدونه

خیلی خشک نیست؟

نه سرسنگین تره

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
بنویس خواهش میکنم سلامت باشید حالا مالیم هس یا نه؟چن وقته دوسش داری ترم چندی

میتونم بگم خواهش میکنم موفق باشید