2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کدومشون ط یه وجه زیبا بودن. از قیافه. هر دو اوکی بودن از تیپ و ظاهری. خب آرش سرتر بود و تمیز البته یکم  از پول و خونه و امکا نات بازم آرش سر تر بود  امااا.  از لحاظ رفتار اخلاق راستگویی و یه تکیه گاه. پیمان  که هر آدمی. ب اخلاق و رفتار آدم توجه میکنه. با پول و تیپ و ظاهر که نمیخوای ازدواج کنی ک. باید آدم کناریت. خوب باشه

هر کدومشون ط یه وجه زیبا بودن. از قیافه. هر دو اوکی بودن از تیپ و ظاهری. خب آرش سرتر بود و تمیز البت ...

نه خوب منظورم این بود کاش یکی مث ارش اینقدر دوسم داشت و پیگیرم بود 🥺

میگن خلایق هرچه لایق با آرش بهترین ها رو داشت خونه خوب ماشین سفر خارج اما لیاقت نداشت 

تازه آزاده شانس آورد آرش دزدیش دکتر شد اگر زیر دست پیمان بزرگ میشد باید میرفت حوزه علمیه

نی نی یار حالا من هیچی خودت چه جور روت شد کاربری،۱۳ساله منو بترکونی 😐😐😐😐نه واقعا رو شد 

تو واقعیت هم همینه دختر هر چی خیره سر ترو زبون تلخ تر خاطر خواه هاش بیشتر 🙄😂

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

نه خوب منظورم این بود کاش یکی مث ارش اینقدر دوسم داشت و پیگیرم بود 🥺

فقط اونجا که بخاطر کیمیا هوای کیوانو نگه میداشت✨✨✨

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

میگن خلایق هرچه لایق با آرش بهترین ها رو داشت خونه خوب ماشین سفر خارج اما لیاقت نداشت تازه آزاده شان ...

حوزه علمیه🤣🤣🤣 ولی ارش خیلی کلک بازه زندگی با این ادما سخته واسه پرونده محبوبه همه رو پیچوند

2790
2778
2791
2779
2792