بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر کدومشون ط یه وجه زیبا بودن. از قیافه. هر دو اوکی بودن از تیپ و ظاهری. خب آرش سرتر بود و تمیز البته یکم از پول و خونه و امکا نات بازم آرش سر تر بود امااا. از لحاظ رفتار اخلاق راستگویی و یه تکیه گاه. پیمان که هر آدمی. ب اخلاق و رفتار آدم توجه میکنه. با پول و تیپ و ظاهر که نمیخوای ازدواج کنی ک. باید آدم کناریت. خوب باشه
تو واقعیت هم همینه دختر هر چی خیره سر ترو زبون تلخ تر خاطر خواه هاش بیشتر 🙄😂
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
نه خوب منظورم این بود کاش یکی مث ارش اینقدر دوسم داشت و پیگیرم بود 🥺
فقط اونجا که بخاطر کیمیا هوای کیوانو نگه میداشت✨✨✨
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁