2789
من چند بار پرسیدم ولی جواب ندادید حس م بهم چیه و در موردم چی فکر می کنه مشخصات ظاهری همسر آینده ام؟ک ...

درس خونی 

نمرات یازدهمت روی مخته 

کنکورت خوبع در حد توپ ن

چهره کشیده رنگ چشات برام خاصه توصیفش کچه رنگیع سخنه

مال کسی باش که مال یه نفر بودنو بدونه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزنه های زیادی واسه ازدواج خاهی داشت ولی گاهی اوقات دلت های ییو میکنه اون شخص نمیتونم دقیق بگم کیه و ...

عزیزم چه پیچیدگی های برای ازدواجم با آقای ج هست؟بالاخره من در نهایت با آقای ج ازدواج دارم یا کس دیگر؟چه زمانی ازدواج می کنم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی عزیزم

درس خونی نمرات یازدهمت روی مخته کنکورت خوبع در حد توپ نچهره کشیده رنگ چشات برام خاصه توصیفش کچه رنگی ...

اون کسی تو قطار دیدم رو دوباره میبینم و اینکه آشناس و همون کسیه که فکر میکنم؟

چرا منو نمیگی🥺؟ حسشو بهم میکی؟ اون دعاهای دفع دشمن بخونم دشمنم دفع میشه؟ تا کی دشمنم دفع میشه؟

حسش دقیق نیست چن ا احساساتش مطمئن نشده

التماس دعای فرج خیلی محتاج به دعام گرفتارم خستم دعا کن حاجت روا شم خواهش میکنم پنج شنبه ها یادت به م ...

نگران نباش عزیزم خستگی ها ت یه مدته برات حتما دعا میخونم

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

منم بگو 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️گلم کسی هست از من خوشش بیاد بخواد بگه؟؟

2 نفر کراشن روت 

در حد کراش 

ولی یه عشق واقعی دارم میبینم