2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خسته نباشی🤣 دقیقا منم همینجورم در یخچال باز و بسته میکنم

میسی 😁😁😁😁🙊 

معجزه نمیشه یکم خوراکی خوشمزه بیاد بیرون . از حرصم یه نارنگی برمیدارم خالی رد نشم 😂

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
وای 🤣😁 قربون دهنت والا

دیشب خوراکی خریدم با ذوق و دهن باز و خوشحالی مادرم میخندید میگفت اگه مردک دکترا بهت میدادن اینقدر ذوق نمیکردی 😂😂😂🥲 خیلی وقت بود دنبال یه چیز میگشتم پیدانمیکردم خوراکیه رو دیشب یهو چشمم خورد بهش چشام اینطورشد: 😃🤩 

امیدوارم صاحبای فروشگاه ندیده باشنم 😂😂 

یه نایلون کوچیک پر خوراکی کردم.همشم دیشب تموم کردم و گرنه عذاب وجدان  میگرفتم که خوراکی ها مونده نخوردمشون 

دیشب خوراکی خریدم با ذوق و دهن باز و خوشحالی مادرم میخندید میگفت اگه مردک دکترا بهت میدادن اینقدر ذو ...

مدرک منظورم بود اشتباه تایپی بود🙊

دیشب خوراکی خریدم با ذوق و دهن باز و خوشحالی مادرم میخندید میگفت اگه مردک دکترا بهت میدادن اینقدر ذو ...

خدا نکشتت🤣 منم وقتی چیپس دارم حتما باید همون روز بخورم ب فردا نمیکش وگرنه خوابم نمی‌بره😁

حس خوبی زیر بارون با عشقت😍 من بودم که انقدر دیوون بازی در میوردم بعد عشقم میگفت سنگین باش زشته

آره خیلی حس خوبیه😍

آره دیوونه بازی که درمیاریم حسااابی ولی خب بیشتر وقتایی که خلوته وقتایی که یه جای شلوغ هستیم دیگه نه بنظرم زیاد جالب نیست😅

میان همه گشتم و عاشق نشدم من،تو چه بودی که تو را دیدم و دیوانه شدم من🥹🫂❤️و تو به تنهایی جهان منی❤️A❤️

خدا نکشتت🤣 منم وقتی چیپس دارم حتما باید همون روز بخورم ب فردا نمیکش وگرنه خوابم نمی‌بره😁

😁😁😁😁😁😂😂🙊 ذوق کردم دیگه هورااااااا قاقا داریم 

منم. وقتی اگه بمونه مواظبم خواهرم مال منو نخوره وگرنه سر یه دونش دعوا میشه.

یه بارم یه اتفاقی افتاده بود سر یه ساندویچی که برا ناهار داشتیم ماجراشو باید بگم برات... 😂😂😂😂