2777
2789
عنوان

یک سئوال

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 32 پست
شوهرم تو گوشیش اسمم رو مهربانو سیو کرده و گه گداری شعری نامه ای چیزی برام مینویسه آخرش میگه:تقدیم ب ...

چقدر خوب.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

من کلا انار دوستم😑😑😑تابستونا که انار نبود مجبوری آب انار میخریدم،،روزی که من عضو شدم آقامون اولین انار زمستونو برام خرید مثل یه معتاد چشمم که بش میخورد سرتاپای وجودم می‌لرزید(اغراق ندارم)تمام سلولهای بدنم می‌لرزید اونقدر که حتی به بارداری و ویار هم شک کردم،،، 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مينا رو مخفف كردن؟؟؟

اره ولي بزرگترا نه دخترعموهام پسرعموهام  چون ارين نوه بودم به جوري صدام نيكردن از رو دوس داشتن بيشتر

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

برخی دوستان خیلی خاصن مثلا عزرائیل یا بدبخت و....

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
منم این اسمو دوست دارم.اسم خودم یه چیز دیگس

منم همین طور اسمم چیز دیگه ایه.  

شما خاله من نیستی؟

من هنوز خواهر زاده ندارم خانومی  

برای گرفتن شماره تماس یک مشاور خوب(اقای دکتر حبشی)رایگان.توی پی وی بهم پیام بدید.توی کانال و پیج نکات همسرداریم از فایلهاشون هست. ادرس پیجم @aroose_sadatt 

خاله منم همین جمله شمارو همیشه میگه عکس کاربری شماهم عکسه پروفایلش تو تل گرامه😁

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار
خاله منم همین جمله شمارو همیشه میگه عکس کاربری شماهم عکسه پروفایلش تو تل گرامه😁

چه جالب

عکس پروفایلم توی تل و وات هم همینه

برای گرفتن شماره تماس یک مشاور خوب(اقای دکتر حبشی)رایگان.توی پی وی بهم پیام بدید.توی کانال و پیج نکات همسرداریم از فایلهاشون هست. ادرس پیجم @aroose_sadatt 

همزادت پیدا شد.  

من باشم 😆یابهم نمیادخاصم برررم😔

شما سرور مایی.  

همزادت پیدا شد.    

اووو من خیلییییی همزاد دارم

از بچگی تا این سن بهم میگن تو شبیه فلانی هستی، تو شبیه بهمانی هستی، تو شبیه مثلا دختر خواهر شوهر خاله م هستی تو شبیه فلانی که توی خوابگاهمون بود هستی

خلاصه یه روز با کمک واسطه،یکی ازاین همزادام رو زیارت کردم

یه مقدااار شبیهم بود