2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من مهم نیست

ولی نظر بقیه نباید رو تصمیمت تاثیر بذاره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
ببخشید که میپرسم دلیل اینکه نمی‌خواهید باهاش زنده کی کنید چیه شاید بتونیم کمکتون کنیم

خیلی چیزا هست

هنوز دوستش دارم اما توی مدت کوتاه بعد عقد کلا یه ادم دیگه شد

قبلا با همین پوشش همین ظاهر من رو دیده بود چند سال اما الان کلا رفتارش رو تغییر داده تعصبای بیجا و خانوادم هم خودشون متعصبن نمیتونم به اونا پناه ببرم از این اخلاقش میگن از دوست داشتنه و درک نمیکنن

و یه مسئله از گذشته من پیش اومد که دوست پسر ۱۸ ۱۹ سالگیم پسر فامیلشونه

منم بعد کلی فکر و پرس و جو 

جوگیر شدم و رفتم گفتم بهش

حالا دیگه دست بردار نیست طعنه و گوشه کنایه تا دعوا

حتما خب خیلی دوست داره ومیترسه که از دستت بده 

چون خودت هم گفتی بهش که قبلاً دوست پسر داشتی فامیلاشونه شاید از محبت زیادی هست و اینکه میگی بهت کنایه میزنم دعوا میکنم کارش اشتباهه باهاش حرف بزن بگو از این کنایه های داری رنج میبرید متاسفانه بعضی مردها فقط و فقط گذشته طرف و میبینن واصلا به محبت های یکی دیگه هیچ توجهی نمیکنن