2777
2789
امیدوارم

شک نکنید 

شما میتونید فقط کافیه به حرف مردم اهمیت ندین و تلاش کنید 

من یه خانم میشناسم که دو بار طلاق گرفته و الانم مغازه زده و زندگی خوبی داره 

پس تسلیم نشین

😎 67 روز پیش تولدم بود اونایی که کادو ندادن امروز اماده کنند 😎

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مشکلتون چیه که میخوای جداشی عزیزم؟؟

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

پس با این اوصاف بهتره اول یه شغل مناسب پیداکنی که بتونی مستقل بشی بعد اقدام کن.تو این مدت هم اصلا باهاش بجث نکن و درگیری ایجاد نکن چون جز اعصاب خوردی اتفاقی نمیفته. اینم بدون این مساله خیلی داره فراگیر میشه.رییس سابق ادارمون که بسیار شریف و محترم بود هم به خانمش خیانت کرد همه خیلی تعجب کردیم

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
خیانت 

جای بخشش وفرصت دوباره نداره؟؟

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .