2777
2789

با کلی مدرک و شواهد بهش ثابت کردم نماینده منو زدی به اسم خودت 

زن ۴۳ ساله جواب نداشت بهم بده جیغ میکشید و گریه میکرد داری به من توهین میکنی 

من خیلی آروم و مودبانه حرف زدم 

یعنی چی بار دوم بود نماینده ام برمیداشت برای خودش!

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

نماینده چیه؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماینده چیه؟

زیر مجموعه اس

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

نماینده چی؟

زیر مجموعه ام نماینده بیمه ام 

سابقه ش طولانی تره؟ 

چیکارش کردی نیومده دیگه😄

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

سابقه ش طولانی تره؟ چیکارش کردی نیومده دیگه😄

آره مدیر آموزش 

جوابش دادم جلوش واستا‌م حقم گرفتم 

هرچی هم گفتم معذرت خواهی نکردم ازش 

آره مدیر آموزش جوابش دادم جلوش واستا‌م حقم گرفتم هرچی هم گفتم معذرت خواهی نکردم ازش

زورش اومده .کار خوبی کردی

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

حق داری 

منم امروز عصبانی هستم ی نماینده بیمه چندین باره  به مشتری هام زنگ میزنه که بیمه شون رو صادر کنه حالا خوبه مشترهام ثابت هستند و نمیرن دو بار اخطار داده ولی گوش نمیکنه 

دارم فکر میکنم چه بلایی سرش بیارم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز