2777
2789
عنوان

دوستان این کاربر بهم گفت ک بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 58 پست
عزیزم ندونسته نگوشاید داره الان میخونه تاپیکو

خب دارم بهش میگم که رفتش از کی ما مشاوره بگیریم 

چی را ندانسته گفتم 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
خب دارم بهش میگم که رفتش از کی ما مشاوره بگیریم چی را ندانسته گفتم

🥲🙂 طعنه میزنید؟

تاپیکاش رو برید بخونید..

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥲🙂 طعنه میزنید؟تاپیکاش رو برید بخونید..

شما زیاد حساس نشو 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
فک کنم هی درمورد درسی صحبت میکردن

نه

افسرده است درمورد خودکشی و کنکور و..

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

حالا من با اون اکانتم یه مشاوره از متاهلا خواستن تعلیق مشکیم کردن نه فحاشی نه توهینی خااک

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
هااالی ببین تو آسمونام اصن تو باور نمیکنییاا بگمم می‌خندید بهم

یعنی چی اسکل😐

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

حالا من با اون اکانتم یه مشاوره از متاهلا خواستن تعلیق مشکیم کردن نه فحاشی نه توهینی خااک

متاسفانه

اکانت قبلیم گفتم یه مشاور درسی از اینجا پیدا کردم تعلیق شدم

😐😐

یعنی چی اسکل😐

واااااااااااااااااااااااااااااااایییییییی ریدم 🤣 امتحان عربی دادم بعد خیلیی ریده بودم خیلی بعد اومدم خونه هی مامانم گیر داد که چندمیشی خوب بود یا نه ۲۰ میشی یا ن و اینا 

بعد من خیلی ناراحت بودم اون روز بوداا😂 بعد گفتم مامان پایین ۱۵ اینا بعد مامانم گفت بهار خدا شاهده پایین ۱۸ شی  ،تمام ملاسا و اینا که میری کلااا کنسل 😂😂یعنیا بدبختتت میشدم بدبخت 

امروز ۱۸ شدم تو آسمونا بودم با اینکه ۲۰ نشدما ولی خب …بدک نبود حداقل تو کوچه نمیخوابم🤣🤣 این ماجرا بود

متاسفانهاکانت قبلیم گفتم یه مشاور درسی از اینجا پیدا کردم تعلیق شدم😐😐

خودشونم نمیدونن چند چندن خدایی 

علت تعلیقمو زدن خلاف منافی عفت و این چیزا😒😒

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
واااااااااااااااااااااااااااااااایییییییی ریدم 🤣 امتحان عربی دادم بعد خیلیی ریده بودم خیلی بعد اومد ...

😂😂😂😂😂✋🏻این یه معجزه س یه معجزهههههههه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

😂😂😂😂😂✋🏻این یه معجزه س یه معجزهههههههه

معجزهه

ببین میفهمما ولی کلاا من یه دختریم که انقدرر تو امتحان بی دقتی میکنم ک خدا میدونه یعنی دبیرام مخصوصا پارسالی دعوام میکرنن که چرا سوالای سخت و حل میکنی سوالایی که ۲،۳ نفر حلش میتونن کنن بعد اون سوال اسونا رو خراب میکنی انقدر بی دقتی مثلا جای ۹ مینویسم ۸🤣 الان  قاطی کردم معنی و اینا بود میشد خودش وارد شد نوشتم خارج شد 

مثلا تو معنی به جای برای نوشتم به ۲۵ صدم ازم کم کرد شدم ۱۹ و ۷۵ 

معجزههببین میفهمما ولی کلاا من یه دختریم که انقدرر تو امتحان بی دقتی میکنم ک خدا میدونه یعنی دبیرام ...

😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40