2777
2789

تازه چند روز پیش شوعرم با ذوق میگه وای سالگرد عروسیمون نزدیکه فقط نگاش کردم خودش خودشو جمع کرد یاداوری اون خاطرات بد حالمو ب هم میرنه خواهر شوهرم و مادرشوهرم رفتن خودشون تالار گرفتن فیلمبردار گرفتن سرویسمو گرفتن حتی نمیذاشتن با ی اهنگ برقصم تو تالار فکر کنید مادر من تازه از سالگرد فوتش گذشته بود خواهرشوهر گیر داده بود ب دی جی اهنگ مادر بذار من تنهایی با مادرم برقصم درصورتی ک شوهرم ب دی جی گفت اسم مادر نیار من بامادرم نمیرقصم خواهرشوهرمم دید اینجوریه اون کارو کرد جهاز برون نداشتم مثل زن بیوه اومد شوهرم تنهایی با باباش وسایلمو بردن بابام انقدر ب شوهرم فوش داد ک داشت سکته میکرد تو عروسیم همه با هم قهر بودن هرچند ک بد عروسی دیگه نشوندم سرجاشون فوشی نموند ک بهشون ندم رفت و امدمو قطع کردم الانم تو بارداریم هوامو دارن ولی من حلالشون نمیکنم 

چقدر حوصله دارین 

با اینکه بعضی کاربرا برای من همچنان محترم هستن اما لطفا لایک و ریپلای نکنن دوست ندارم اسم بعضی کاربرا رو تو نوتیف ببینم👈 دلایل شخصی هست ممنون بابت درکتون✅ راز خوشبختی من خفته در قلب من است💗تو کجا میپرسی قلب من این وطن است🇮🇷خاک مادرزادی خانه اجدادی این وطن ارثیه پشت در پشت من است💗گریه ها کرده وطن تاب آورده وطن 🖤مام پر درد وطن مادری شیرزن است❤قلب من خانه من 💕خانه زخم به تن 🖤خسته ام از جانی که گرفتار تن است 🖤من به مرگ آگاهم مرگ را میخواهم هموطن ها راهم دشمن آتش زدن است🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما که بلد بودی بشونیشون سرجاشون چرا بعد عروسی اینکارو کردی ؟ خب قبلش انجام میدادی کارتو که همه چی مطابق میلت باشه بعدم تقصیر شوهرت چی بود این وسط ؟ جهاز برون چه صیغه ایه چقد زندگی رو‌به خودت سخت گرفتی یکم‌شل‌کن نفس بکش‌❣️

حلالشون نکن ، ادم های عوضی به درد خودشون میمیرند ، واقعا چرا باید شب یه دختر رو تلخ کنند بی همه چیزا.  اصیل نیستند دیگه ...

اما همسرت مهمه نه خانوادش 

خیلی هم تو دلت هست ، بگو بهش برات یه سالگرد بگیره تا اون روز ها رو کمرنگ کنه 

بعدم بچسب به شوهرت عزیزم 

جهاز برون نداشتن کجاش مثل بیوه هاست این چه مدل حرف زدنه عزیزم ، شما اگر حساس بودی نباید کلا عروسی میگرفتی خانواده ی همسرت کار بدی نکردن خب عروسیه پسرشون بوده شما زیادی حساسی

سعی کن فکرت رو درگیر اون مسائل نکنی منم تجربه تلخ دارم هنوز که هنوز میخوان زندگیمو بهم بریزن اما ما فاصله رو باهاشون رعایت کردیم هر دوهفته یکبار چند ساعت میریم خونه شون به فکر نی نی باش اینجوری هستن که الان دختر ۸ ساله ام میگه مامان چرا اینا با ما بدن میگم مامان تو نباید به اینچیزا توجه کنی

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
جهاز برون نداشتن کجاش مثل بیوه هاست این چه مدل حرف زدنه عزیزم ، شما اگر حساس بودی نباید کلا عروسی می ...

وا چون عروسی پسرش بوده ، نباید درک میکردند ک این دختر مادرش رو از دست داده و حالا خواهرشوهر با مادرش نرقصه تو عروسی برادرش هیچ جای دنیا تاریک نمیشه ولی دل عروس میشکنه وقتی مادرش نیست 

الان بارداری بزار این دوران به خوشی سر بشه. میشینی به کذشته و حرکات خواهر شوهر مادرشوهر فکر میکنی که چی... بدتر دلتو پر از غصه کنی... این ناراحتی روی بچه اتم تاثیر داره همیکنه بهشون نشون دادی و قطع رابطه کردی خودش کار بزرگی براشون. بیخیال شو زندگیتو کن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
حالا خوبه لباس عروس تنش نکرد 😂

ببین خودشو خفه کرده بود عین ی غربتی بود اون وسط لباسش تمام سنگ دوزی موهاشو هایلایت کرده بود فر کرده باز گذاشته بود ارایش غلییییییظ بد هی میپرید بالا پایین خیلی دوست داشت تو چشم باشه بدبخت عقده ای حالا من ی ارایش لایت اروپایی با ی مدل موی خیییلی ساده واقعأ ی جا ب سرم زد برم میکروفون رو از دی جی بگیرم بگم عروس منم بشین سرجات

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز