2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خوشبحالت بعد سه ماه هنوز شیر داری من بچم شش ماهشه شیرم خیلی خیلی کم شده هر چی میخورم اصلا شیر نمیاد تو سینم

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

فشار میدم میاد دیگه

نه شیر مادر ک خراب نمیشه، منم فشار میدم دو تاقطره میریزه مجبوری شیرخشک میدم😐🤦‍♀️

نه شیر مادر ک خراب نمیشه، منم فشار میدم دو تاقطره میریزه مجبوری شیرخشک میدم😐🤦‍♀️

من شیر داشتم انقدر مادر شوهرم گفت شیر خشک بده بچه تپل شه من بعنوان کمکی دادم که دیگه شیر خشکی شد که اشتباه کردم 

🌱
شاید غدد شیر دهیت کمه بعد ۶ماه هم شیر مثل روز اول زیاد نیست چون بچه غذا هم میخوره

اره درسته غذا میخوره ولی اگ یه روز کامل شیر ندم و بعد بدوشم شاید بیست سی سی بشه انقد ک کمه🥲🤦‍♀️

من شیر داشتم انقدر مادر شوهرم گفت شیر خشک بده بچه تپل شه من بعنوان کمکی دادم که دیگه شیر خشکی شد که ...

ای وای چرا به حرفشگوش دادی خب، منم قبلا شیر میدادم انقد مادرشوهرم هی گیر میداد ک باز شیر میدی بچه و باز بچه شیر میخاد و اینقد ازین حرفا زد احساس میکنم چش زد😐

اره درسته غذا میخوره ولی اگ یه روز کامل شیر ندم و بعد بدوشم شاید بیست سی سی بشه انقد ک کمه🥲🤦‍♀️

من چون تاحالا ندوشیدم نمیدونم چقدر میشه ولی از مک زدنش معلوم میشه شیرم کمه ولی خب بچه من ۱سال ونیمه سعی میکنم بیشتر غذا بدم ولی دندون بی اشتهاش کرده