2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خاطر یه بچه؟؟؟؟؟؟خوب نذار بیاد تو اتاقت یکی زد تو گوشت تو هم بزن تو گوش اون تا بفهمه دست رو همه ن ...

نمیشه اخه منو با بابام جنگ میذاره🥺میگه حقم چرا احازه نمیده بچه ام وبابام میاد منو کتک میزنه🥺😭💔

خب بچه بی‌تربیت رو بنداز اونور یا خودت ازش فاصله بگیرمن که فراوون شوهرم میگیره میزنه یا میخاد پرتم ک ...

ولی نمیشه یه بار باهاش قهر کردم وگفتم دیگ عمه ات نمیشم رفته باگریه گفت محدثه عمه ام نمیشه وبابام کلی دعوا کرده اون یه بچش وقتی که خودش میاد پول لباسمو میده به این منم تا میتونم ازخدا گله وشکایت میکنم کی که گوش کنه😭💔

مامانت چی؟

مامانم؟ والا ما زیر دست این زن دادشه هستیم اخه داییش دعا نویسه اخه رفتارش نسبت به عروس دیگمون عیجب مثلام این میاد گوشت گوسفند میاره میگه عروسم میاد ولی اون یکی میاد میگه نیاد💔

به نظر من ظالم و مظلوم به یه اندازه گناهکارند چرا باید اجازه بدی اذیتت کنن نسل جدید که به راحتی حرفشونو میگن...

میتونی با کمال ادب و احترام از خودت دفاع کنی راه حلش رو هم خودت باید پیدا کنی چون ماتو ریز زندگیت نیستیم که

به نظر من ظالم و مظلوم به یه اندازه گناهکارند چرا باید اجازه بدی اذیتت کنن نسل جدید که به راحتی حرفش ...

میدونم ولی منم حق، زندگی کردنو و انتخاب شوهر رو یا انتخاب حجاب رو دارم درسته؟ 

اره منم ازنسل جدیدم ولی یه دوبار جواب، زن، داداشمو جلوی دیگران دادم بابام دیگ باهام بد شد 💔🥺

نگاع زن، داداشم ادم فرصت طلبیه ومیحواد من به هدفم نرسم و واسه همین بچشو میاره پیشم وموندم بااون بچه بی تربیت چکارکنم؟ خیلی بی تربیته، و، خیلی هم پرورعه ومیره به بابام میگه بنظرت چکارکنم؟