2777
2789
من نگفتم لاکچریم یا پولدار😂😂😂گفتم خوبه وضعمون.

چقد اغراق ميكني هر چقد وضع ادم خوب باشه ديگه ماهي ٢تومن نميشه پول ارايشگاهش😆😁

توروخدا از آرزوهاتون حرف نزنين حرفاتونو نگهدارين برا تاپيك آرزوها😂😂😂

خالق من! مرا وسیله ای در دستانت قرار بده تا حامل عشق و شادمانی برای دیگران باشم و هرگاه به آنها خدمتی کردم فراموش نکنم که این دستان توست که به یاریشان شتافته …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووووف تبریز یکم قر بریزززز😆😆 کلا سرخوشم💃💃 حالا هی از ما پرسیدن علم بهتره یا ثروت؟دهنه اون معل ...

من اگه بابام برج ساز بود 20 واحد ب من میداد درس تا دیپلم میخوندم

ألا بـِذِکر الله تـَطمـَئِنُّ القُلوب

من این مدت که میام تو تاپیکا و ادمهای خیلی پولدارو لاکچری و میبینم به خودم میگم پس این ملتی که از نداری هی میزنن تو سر خودشون و ناله میکنن و میگن ایران کشوره نداریه و فقیر نشینه همشون منم عایا؟؟؟؟

😉😉خدایا چون دیدم ناظری ساکتم😉خدایا ممنون بابت مهربونیات 💖💖💖💖
ی چرخ بری پالادیوم میبینی زیادم نمیخره ولی اینکه میگه تعجب میکنم شماها جی میخرین برای من قابل درک نی ...

اخه ایشون گفتن وضع همسرم خوبه دستش تو خریداش بازه،اگه ایشونم حقوق همسرشون در حد حقوق ما باشه اون موقع متوجه میشه که با شصت هفتاد تومن چیا میشه خرید😂😂😂

منکه خودم هرموقع لباس لازم داشته باشم میخرم خدایی هیچوقتم از ظاهرم نمیزنم آرایشگاهمم که خوشبختانه مامانم آرایشگره مجانیه.منم با این وجود از بس تنبلم زیاد نمیرم مامانم بزور میگیره اصلاحم میکنه😂😂😂

میترسم!!!!!میترسم آنقدر دوستت بدارم که خدا هم شک کند که آغاز عشق از آدم و حوا بوده یا از ما!!!!!
من این مدت که میام تو تاپیکا و ادمهای خیلی پولدارو لاکچری و میبینم به خودم میگم پس این ملتی که از ند ...

نه منم هستم تنها نیستی😂😂😂

روزهای سخت....ازت یه آدمه دیگه ایی میسازن😌مامان رادین کوچولو(سابق)
درآمد شوهرت چقدره درماه

شغلش ازاده.ماهی پنج.

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝

فک کنم کم خرج ترینتون منم😂😂😂

قبلا ماهی 80 اپلاسیون 

90باشگاه

60ارایشگاه وناخن

لباسم هرچی دستم میومد میخردم 

الان که خونه شوهرم 

اپیلاسیون که زخمم میکنه ژیلت میزنم

صورتمم هورمونی شده زیاد پرمو شدم باید هفته،ای یبار بزم ارایشگاه که اون ژیلت میزنم 

فقط واسه ابرو میرم که میشه15

هزینه ژیلت هامم1000😂😂😂

لباسم جدیدا خیلی کم پیش میاد بگیرم فصل تا فصل 

باشگاه هم دوره حال ندارم

فقط ماهی سی تومن فیلم کره ای میگرم،چهل تومنی کتاب،ماهی سه بارم شاید برم کافه که میشه ماهی تقریبا شصت

کل هزینه من ماهی 140تومن😂😂😐 اها موبرم میگیرم هرماه میشه 150

پایان شب سیه،سپید است...🌿amir❤

[QUOTE=48340615]بچه ها رفته بودیم مسافرت.سوار تاکسی شدیم اونم شروع کرد با شوهرم درد دل کردن.میگف صب کارمنده.عصرم رو ...[/QUO

عاشقتم   من که وضعم خراب تره پول که نمیگیرم هیچ دستی تقدیم همسرم میکنم

چقد خانوما ایرانی قانعن 

هیچکی ارایشگاه نمیره 

لباسم سالی یه بار اونم تو حراج 

معلومه که این مردا دم درمیارن 

جالبه افتخارم میکنن 

متاسفم براتون 

این مدلی شوهر کردن چه بدرد میخوره 

یهو به شوهرتون بگین بیاد سوارتون بشه 

تا طرز فکرا اینه به هیج جا نخواهیم رسید 

ایاک نعبد و ایاک نستعین

ن بابا بعضی وقتا ادم تو زندگیش کم میاره ولی از اونجایی ک دورو برمون زیاد ب خودشون میرسن شوهرم نمیزاره کم بیارم.وگرنه تو زندگی هر آدمی ی کم و کاستیایی هس.

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝
فک کنم کم خرج ترینتون منم😂😂😂 قبلا ماهی 80 اپلاسیون  90باشگاه 60ارایشگاه وناخن لباسم هرچی ...

صورتو با ژیلت میزنی 2 سال دیگه شوهرت از تو نرم تر میشه😐

ألا بـِذِکر الله تـَطمـَئِنُّ القُلوب