2777
2789

هر فصل ميرم خريد مفصل انجام ميدم ماه به ماه هم خريد جزئي ميرم ... ارايشگاه هم بستگي داره يه ماه ميرم يه ماه نميرم تنبليم مياد

ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم

واقعا ماهی دو تومن لباس؟؟؟ هرماه میری د عروسی مگه؟؟؟  

ارایشگاه سالی دو سه بار

لباسم که هر فصل همه چیز میگیرم. هر ماهم از هر چی خ شم بیاد بیرون بر م چیزی بگیرم. لباس خونه ای بیشتر یا ستهای شیک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر اینجا پولدار زیاده

والا من عروسیم هم ارایشگاه نرفتم

لباسم هر وقت لازم باشه مامانم خیلی برام میخره همیشه هم خانواده شوهرم س اینکه زیاد به خودم میرسم مشتم حرف میزنن

خدایا منو عشقمو برای هم نگه دار😍😍

منم عید ب عید یه لباسی چیزی میخرم.تازه عید امسالم از غصه و حرص هیچی نخریدم.اما آرایشگاهو مجبورم برم بخاطر ابروم اونم میشه ۱۵۰۰۰تومن.اگه وکس کنم میشه ۳۰تومن.

اما خداییش خونه مامانم بودم هرماه خرید بودم.اما خونه شوهرم نه خیلی سخته بهش بگم پول بده برام خرید.وقتی هم میگم ب رو خودش نمیاره😐منم غرورم اجازه نمیده😐

من که خودم ماهی 12 آرایشگاه واسه ابرو اصلاح که نمیکنم چون جوش میزنم لباسم زیاد نمیخرم دوس دارماولی وضع اقتصادی این اجازه رو نمیده😂😂

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍
استارتر پرسید هرماه چقدر؟ شماهرماه اینقدر هزینه میکنید؟

اره عزیزم حالا اگ زیاد نخرم.من موندم اونایی ک میگن 60 70تومن چی میخرین واقعا؟؟🤔

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝

من ارایشگاه 30/40کاری زیاد نمیکنم فقط اصلاح ابرو لباس ولی واقعا خرج میکنم براش شاید300/400من مشکلم بیشتر با کافه اس هرروز باید برم 2 ساعت بشینم بیام😐

ألا بـِذِکر الله تـَطمـَئِنُّ القُلوب