goleroya مدیر عضویت: 1396/05/17 تعداد پست: 1473 عنوان جاری حسود 😈😈😈😈😈 | مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 49 پست جاریم نزدیک 35سالشه خیلی حسودهحتی به وزن بچه ادمم حسودی میکنهامان از روزی که ببینه چیزجدید خریدی کاری میکنه که ادم فک کنه چقد زشت وبیخوده اون جنسهرکاری میکنم گیرمیدهمنم محلش نمیدم 😇😇😇😇😇😇 1396/08/27 | 15:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goleroya مدیر استارتر عضویت: 1396/05/17 تعداد پست: 1473 روز عقدم من لباسم صورتی چرک بود تاجم رنگش روشن تربودبه من نفت فک نمیکنی خیلی زشت شده تاجت به لباست نمیادانقدبهم برررخورد 😇😇😇😇😇😇
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41947 منم دو ماه پیش اصفهان رفتم مسافرت😆 خدایی خیلی خوب بود مخصوصا باغ گلها😀 دیدی ؟؟خیلی باحاله ها جات خالیه!😘😘😘 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41947 ای جان خوش بگذره😍 دورت برقصم جات خالیه😻💃❤💘 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
hamid2 عضویت: 1396/05/08 تعداد پست: 5287 روز عقدم من لباسم صورتی چرک بود تاجم رنگش روشن تربود به من نفت فک نمیکنی خیلی زشت شده تاجت به لباست ... ولش کن آدم حسود خودش تو عذابه همیشه آرامش نداره که بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
امیلیا۷۶ عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 11415 دیدی ؟؟خیلی باحاله ها جات خالیه!😘😘😘 اره بدترن قسمتش این بود که نزدیک بود پرت بشم تو اب موقع سلفی گرفتن😲باغ پرندگان و اکواریومم عالیه😀 خیلی جذابم ن امیلیا دنسر کی بودی تو
miss_ati عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 13294 دورت برقصم جات خالیه😻💃❤💘 😂 ب جای منم خوش بگذرون عجقول😸😻 خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
goleroya مدیر استارتر عضویت: 1396/05/17 تعداد پست: 1473 ولش کن آدم حسود خودش تو عذابه همیشه آرامش نداره که اخه فک میکنه خیلی خوش تیپه 😇😇😇😇😇😇
darkwizard عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 4958 تو رو میبینم مثبت ترم میشم زندگی😘😻❤💘 در اشتباه فاحشی هستی😆من خیلی بداندیش و بد مزاجم چطور منو میبینی مثبت تر میشی...میخوای گولم بزنی😆
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41947 من از کل ایران فقط نوار شمالی نوار غربی. نیمه شمال شرقی و جنوبغربی کشور رو رفتم😆😆😆😆 اصفهان نرفتم ... ااا خیلی باحاله حتما یه بار برو خیلی کیف داره😻😻جات خااالی عزیزم 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
goleroya مدیر استارتر عضویت: 1396/05/17 تعداد پست: 1473 تازه زایمان کرده بودم اومدملتقاتم تارسید گفت کسی که سزارین کرده همیشه مثل زن5ماهسشکمش بسکه بزرگ میمونه حالا خودش کلی شکم داره ها 😇😇😇😇😇😇
hamid2 عضویت: 1396/05/08 تعداد پست: 5287 اخه فک میکنه خیلی خوش تیپه خب شمام هر دفعه دیدیش عین خودش رک ایراداتشو بزن تو روش اگه دلت خنک میشهولی به نظر من اون دقیقا از اینکه بی محلی میکنی بهش ناراحت و حرص میخوره بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
hamid2 عضویت: 1396/05/08 تعداد پست: 5287 ااا خیلی باحاله حتما یه بار برو خیلی کیف داره😻😻جات خااالی عزیزم دوستان به جای ما گلم. خوش بگذرهراستی مگه تو دانشجو نیستی؟ امتحانات پایان ترم از آنچه فکر میکنی بهت نزدیکترن😆😆 حسودم خودتتتتتتتی😈😈😈 بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41947 دوستان به جای ما گلم. خوش بگذره راستی مگه تو دانشجو نیستی؟ امتحانات پایان ترم از آنچه فکر میکنی بهت ... وای هیچی نخوندم قراره دوستان و یاران تقلب برسونن 😆😆😆خوجگلام گفتن برو بقیش با ما 😅😅 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
vay عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 176 دوستان به جای ما گلم. خوش بگذره راستی مگه تو دانشجو نیستی؟ امتحانات پایان ترم از آنچه فکر میکنی بهت ... کی بت گفت حسود
vay عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 176 دوستان به جای ما گلم. خوش بگذره راستی مگه تو دانشجو نیستی؟ امتحانات پایان ترم از آنچه فکر میکنی بهت ... کی بت گفت حسود