2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وایتکس با جرم گیر  استفاده کردم

🙀🙀🙀 خب معلومه الان حالت بده خداروشكر كن بلايي سرت نيومده من ديدم كسي كه حتي خفه شده 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

تا یه مدت همینجوری . خود بخود  خوب میشی . من تازه عروس بودم 

۳ روز از عروسیم گذشته بود . داشتم خونه مو جمع جور میکردم . یه قوطی وایتکس کامل افتاد تو پله و ترکید . پاچید رو زندگی مادر شوهرم . خواهر شوهرامم همه بودن . بدو بدو هر چی دستمال داشتم اوردم . همشون حپخیس شدن . از ترس اینکه مادرشوهرم اینا نفهمن . رفتم تمام روسری نوهای نازنینمو اوردم کشیدم رو پله ها . همه چیز نو .‌ب گند کشیده شده بود . از هولم تند تند تمیز میکردم . نفسم گرفت . دیگ فک میکردم میمیرم . تا حدود یکماه همینجوری سینه ام درد میگرفت نفسم تنگ میشد . فک میکردم هیچ وقت خوب نمیشم . ولی الان خوبم نگران نباشید 😂

چه کردی  با خودت!؟؟؟؟  

می دونی مخلوط کردن مواد شوینده با هم یا با اب گرم و داغ چقدر خطرناکه!!!؟؟؟

حالت بهتر شد برو دکتر ریه ات رو چک کنه!

💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝

هیچ وقت دو تا شوینده رو با هم قاطی نکن هیچ وقت. شانس آوردی کامل خفه نشدی. روی همشون هم نوشته که با هم استفاده نکنیننننن. همیشه روی موادی که میخری رو بخون. 

خب به آژانس یا فامیلی کسی زنگ بزن برو اورژانس!

چه باخیال راحت پشت نت نشسته!!!!!!!!!  

البته نفس که می کشی الان نشستی پشت نت و حرف می زنی ولی تنگی نفس گرفتی.

گلم زودتر برو اوژانس بیمارستان 

خب به آژانس یا فامیلی کسی زنگ یزن برو اورژانس! چه باخیال راحت پشت نت نشسته!!!!!!!!!    

منم 6ماه پیش همینکاروکردم بالا هم حتی آوردم خیلی بدبود الانم 6ماه گذشته اماگاهی سینم مثل شیمیایی ها خس خس صدامیده وسرفه پشت هم دارم گاهی وقتا😞😞😞

ماازهمون مردم باحوصله ایم که هرچه هستن اگرخوبن یابدن رواین زمين گرم وسردچشیده ها رَسم قشنگ موندنو خوب بلدن
منم 6ماه پیش همینکاروکردم بالا هم حتی آوردم خیلی بدبود الانم 6ماه گذشته اماگاهی سینم مثل شیمیایی ها ...

شما هم برو دکتر شاید با دارو بهبود پیدا کنی.