2821
2789
عنوان

خیانت😭

116 بازدید | 21 پست

سلام شبتون بخیر 

حدود چهارسالی میشه با یکیم دیشب ساعت هفت و نیم بود گفت خستم میخام بخابم رفت ک بخابه ساعت هشت بود رفتم واتساپ دیدم آخرین بازدیدش مال ساعت ده و پنجاه دقیقس 😭😭😭😭 من مدتی واتساپ نداشتم خودشم میدونست یهو نصب کردم نمیدونست دیدم بیوگرافیش شکست عشقیه😔😔💔  به روش نیاوردم الانم بی دلیل قهر و دعوا کرد رفت گفت خابم میاد ولی بازم واتساپ انلاین شد 😭😭😭😭😭 خیلی کم توجه میکنه محل نمیده منم برا همیشه تمومش کردم رابطه ای ک توش زجر کش میشم😔💔

هرچند سخته و کارم میشه گریه از این به بعد ولی چاره ای نیست 

میشه کمکم کنین بتونم بدون اون بگذرونم 😔😔🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🙂🙂🙂🙂🙂💔💔💔ای کاش میمردم ولی این جمله رو نمیفهمیدم😭😭😭

ببخشید تلخه ولی باید بفهمی من همچین شرایطیو دیدم دوستم با یکی بود دقیقا همین کارو کرد بعد تازه یمدت کلا جوابشم نمیداد رفت گم و گور شد دوستم نمیتونس فراموشش کنه اوایل عمینطور سردی میکرد بعدش این ک پیام میداد اصلا پسره حتی پیامشو سین نمیکرد باز اف میشد اینم هر روز کارش گریه بود

ببخشید تلخه ولی باید بفهمی من همچین شرایطیو دیدم دوستم با یکی بود دقیقا همین کارو کرد بعد تازه یمدت ...

اخرشم فهمیدیم کلا این دوست بیچاره من زاپاس بوده این وسط اون دختره فابش بوده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ببخشید تلخه ولی باید بفهمی من همچین شرایطیو دیدم دوستم با یکی بود دقیقا همین کارو کرد بعد تازه یمدت ...

ن این جواب میده فقط دیشب گف میخام بخابم نخابید رفت تا نزدیک یازده شب واتساپ بود