2777
2789
عنوان

خانوما برادرم متاسفانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 73 پست
پس با داداشت حرف بزن بگو حداقل بخون برو کامپیوتر اگه نمیره مشاور خودت برو نت خونه رو شارژ نکنید بزنی ...

نت که این ماه ، تموم بشه دیگه قراره شارژ نکنیم 

کامپیوتر نداره

اون موقع یه توپ میگیره فوتبال میزنهیا میشینه پای تلویزیون دق آورده ما رو

اوف یکم سخت شد .

نمیشه برید با معلم یا مدیرش صحبت کنید بگید احضار کنه دفتر بهش بگه نمره هات پایینه کم دقتی میکنی اگه اینجور  ادامه بدی میندازیمت از مدرسه بیرون وسط،سال هیچ مدرسه ایی هم ثبت نامت نمیکنه یا بگه به اولیات میگم بیان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا عین پسر من

از جنگیدن باهاش نتیجه نگرفتم تا حدودی به حال خودشه البته اگه بتونم ولی اسمشو یه موسسه انلاین نوشتم باید به مشاورش کارا و درساشو گزارش کنه.اخر هفته ها هم ازمون درسای تخصصی میده.تا حدودی راحت شدم

من همه ی تلاشمو کردم وقتی خودشون نخوان زوری نمیشه

از گیم درآمد داره؟اگر آره خیلی سخته راضیش کنی همون راه معمولی بقیه رو بره با اون درسای تکراری و‌فرای ...

پارسال اره 

بابام فهمید دیگه مجبورش کرد ادامه نده 

اکانت بازی شو 30 تومن فروخته بود 

اوف یکم سخت شد .نمیشه برید با معلم یا مدیرش صحبت کنید بگید احضار کنه دفتر بهش بگه نمره هات پایینه کم ...

ببین مدرسه بابام رفت به مدیر گفت باهاش صحبت کنین ارجاع دادن مشاور بدتر شد 

ولی خب میگم چون نمراتش خیلی پایین نیست و معمولا حوالی ۱۷-۱۸ عه بهش گیر نمیدن

بله عزیزم بعد از ۱۴ سالگی دیگه دغدغشون نیازهاشون میشههرچقدر پسر معتقدتر باشه و رابطش مثلا با خدا خوب ...

مادرم نمیتونه باهاش ارتباط بگیره 

با من بهتر از همه هست ولی خب من خودمم متاهلم نمیشه هر روز خونه مادرم باشم 

هفته ای دو سه روز میرم خونه مادرم ، یه مدت مسجد میبردمش با خودم 

باهاش درس کار میکنم چون خودم معلمم ولی نمیتونم کل هفته براش وقت بزارم 

خیلی دلم میخواد اما نمیشه 

چرا انقد باید شما بهش فشار بیارید 

درسته تیزهوشانه و باید درس بخونه تا موفق بشه و الان با درس نخوندنش داره سادگی می‌کنه 

اما این حجم از فشار آوردن اصلااا درست نیست شما و پدر و مادر  مدام بهش تذکر بدین بخونه؟ مگه بچه اس! 

بعدم کسی ک بخواد واقعا بخونه میخونه

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد