2777
2789

سلام دوستان خواهش میکنم تا آخر بخونید 

میخوام درآمد داشته باشم شرایط کار تو بیرون رو ندارم دخترم درس و مدرسه داره به اونم باید برسم بخاطر همین یدونه کار در منزل پیدا کردم بسته بندی لوازم آرایشی و کش و کلیپس و اسکراب و ریمل و خلاصه همه چی هستش ، حالا میخوام بدونم چطوری بهشون اعتماد کنم ؟‌ کانال تلگرامش مال اسفند سال پیشه که داره میره تو یک سال ، شرایطش اینه که ۱۶۹ تومن پول بابت دستمزد های ادمین ها و بیمه باید بدیم ، رضایت مشتری گذاشته عکس فیش های واریزی گذاشته من گفتم از کجا معلوم با برنامه نباشه بهم گفت عکس بگیر ببر به بانک نشون بده اونجا استعلام بگیر ، سایت پلیس فتا هم گذاشته گفته برید از پلیس فتا هم استعلام بگیرید اونجا هم میگن که ما کلاه بردار نیستیم ، شماره تلفن هم گذاشته ، ۲۰۰ و خورده ای نفر هم عضو داره 

حالا به نظر شما کلاهبرداره؟ پیش خودم میگم اگه کلاه بردار بود خب نهایت ده بیست روز دووم میاورد دیگه بعد که پولاشو گرفت لغو میکرد می‌رفت پی کارش ، یعنی تو این یک سال کسی شکایتی چیزی نکرده ازش ؟ به نظر من کلاه بردار نیست نظر شما چیه دوستان ؟ اعتماد کنم؟

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد میخواد بده؟در ازای چه کار؟خیلی خیلی مراقب باشمن باشم اعتماد نمیکنم اصلاااا

بستگی داره 

مثلاً نوشته بسته بندی اسکراب روزی ۲۰۰ تا ماهی ده میلیون 

به نظرم الکیهکی حال داره واسه ۱۶۹تومن بره شکایت کنه؟

نمیدونم والا 

عکس انبار گذاشته گونی گذاشته از همه مهمتر میگه برید از پلیس فتا پیگیری کنید 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز