2777
2789
عنوان

دهه هفتادی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2948 بازدید | 132 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 78 هستم نمیدونم خودمو کدوم وری بدونم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من متولد ۷۰ هستم و چند روز پیش تولدم بود ، ۳۳ تموم کردم و وارد ۳۴ شدم . هنوزم مادر نشدم ☹

من هم هنوز مادر نشدم و حس میکنم اصلا شاید حوصلشو نداشته باشم 🥲 

🥴🤣و منی ک هنوز فکر میکنم ۱۸سالمه🫤🤣هنوزم باورم نمیشه شوهر کردم و الان باردارم🫤متولد۷۸

آخی عزیزم واقعا میمونه آدم بزرگ شدیم

ب سلامتی نی نی تون ب دنیا بیاد

با مایی🤣

خداروشکر 🤣🤣🤣

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ولی وضعیت دهه ۷۰ خیلی بهتر از ۶۰ هست اونا که وسط جنگ و بدبختی بودن کدوم شور و هیجان، دهه ۸۰ هم افتادن وسط گرونی

و فضای مجازی و حواشیش، باز ما چند سال نفس کشیدیم به نظرم بهترین دهه ۷۰ بود

سبکباران ساحلها ندیدند به دوش خستگان باری ست دنیا