2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم از مدرسه شپش گرفته 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 34 پست

اگه با شامپو برای استفاده کنی حدود ۳.۴ روز طول می‌کشه تا سمی بشن بمیرن ولی کوتاه بشه مو زود درمیاد با یکی دوبار استفاده راحت میشن ، کچل نه ولی تا گردن ، تا گوش کوتاه کن اگرم نمیخای همون شامپو اینا هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرکه و سس مایونز بزن ب سرشون

بشور بعدشم روغن زیتون 

ی شب در میون قطره کیمیا هم عالیه بزن

ولی موهاشونو کوتاه کن حتما

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

کچل نکن شپش میره ته ته مو میچسبه سرشو سس مایونز بزن میدونم سخته ولی یک شبانه روز باید رو سرشون بمونه با کلاههای مخصوص رنگ مو بپوشون میدونم بچه است ولی شنیدم رنگ مو باعث میشه شپش بمیره . سرشو زیر نور بگیر دونه دونه شپش و تخم شپش رو بکن از موهاش. شپشها خیلی سریشن بدجور میچسبن به ته مو. یه محلولی هم هست اسمش یادم نیست از داروخونه بپرس ببین سرشون با نایلون یا یه چیزی مثل پلاستیک بپوشون هوا نرسه به شپش میمیره میدونم بچه ها سختشونه ولی امتحان کن ولی کچل نکن شپش ته مو میچسبه 

عزیزم ضرری چیزی که نداره؟

ضررش کم تر از شپشه که دارن خون سر بچتو میمکن نترس هیچی نمیشه

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

بهترین کار اینه کچلش کنی پسره دیگه

یا اینکه شامپو پرمترین بگیر سرشو بشوره بیاد بیرون سشوار با حرارت بگیر بعد بشین تخم شپشارو بااون شونه مخصوص دربیار بیرون تا دو سه هفته هم هر شب روغن زیتون بمال به سرش روسری ببند تا صبح دوباره صبح حمام کنه و سشوار و شب دوباره روغن 

هم ریشه کن میشه هم موهاش ضعیف نمیشه

مایونز اینا نزدن چون رو تخمش اثر نداره یه بارموهاشونو رنگ کن  راحت میشی خودتو تو دردسر ننداز بیشتر از این

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

کوتاهی مو هیچ تاثیری نداره

شپش حتی به کف سر آدم کچلم میچسبه

شامپوی مخصوصشو از داروخونه بگیر

اگه درست و دقیق استفاده کنی همشون میمیرن

تموم شونه ها و لوازم اینطوری رو با آب جوش ضد عفونی کن

روبالشتی و ملحفه و مقنعه و شال و روسری و کش مو

و هرررررچیزی که با مو برخورد داره تمیز بشور

همزمان از راه های خونگی و عطاری هم کمک بگیر

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

کچل نکن شپش میره ته ته مو میچسبه سرشو سس مایونز بزن میدونم سخته ولی یک شبانه روز باید رو سرشون بمونه ...

اتفاقا رنگ مو اصن از بین نمیبره 

و اینکه تخم شپش با فاصله یک‌ونیم الا دوسانت از کف سر به شاخه مو میچسبه

من شپش گرفتم موهام تا کمرم بود کچل نکردم اما باهمین روشی که به استارتر گفتم دوهفته ای پاک شد سرم واسه پسرا که دیگه خیلی راحت تر پاک میشه من موهام بلند و پر بود