2777
2789
عنوان

شیرخشک رایگان تو بهداشت میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2553 بازدید | 66 پست
خوب بله...اونا میگن شیرش ک بدی زیاد میشهبهداشت فقط قطره ها رو رایگان میده...

اخه من خودمم دوس دارم شیر خودمو بدم بچه ک یه لیس میزنه ول میکنه چون شیری توش نیست

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخود میکنن عزیزم حقتونه، شما مودبانه درخواست کن باید برات انجامش بدن

هی خاهر انقد بی ادب شدن منم برگشتم خونه حتی نتونستم بگم چرا میپری بهم

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

وزنش هم کم شده🥲

برو بهداشت پیگیر شو

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

مگه قیمت شیرخشک چنده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من بچه ندارم اما میگی ۶ ماهشه .مامانا  یه سوال نمیشه با غذا سیرش کنه ؟؟؟ 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

2790
2778
2791
2779
2792