2777
2789
عنوان

حس ششمی قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 1909 بازدید | 389 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من یه ابرو پر و مو پر پشت چشم قهوه ای روشن حس میکنم فکر میکنه که تو ردش کنی…

همه چی درسته مو پر داره ولی چشم قهوه ای نیس 

چیکارکنم  بگه عزیزم 

از خود من چی حس میکنی

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

عزیزم کسی که پاییز پارسال اشنا شدم،بعد چندین برخورداز حسش مطمئنم،شمارمم غیر مستقیم گرفت،الانم مجازیچ ...

بلاتکلیفه که چیکار کنی دمدمی مزاجم هست یه خورده

کاربری دست چند نفره

تا اخر زمستون. بله

از چه طریق پیشنهاد میده ؟خانواده اش یا خودش ؟

پسر خوبیه ؟

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱برای ازدواجم دعا کنید ❤️

خوش هیکل قد متوسط روبه بالا مو مشکلی موهاتم کوتاه نیست صورت پری داری

اره درستهههه اعع صورتم پره 

چیکارکنم پیمانبیاد بگ کی میگه

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم