2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حرفو نزن😊هیچ کسی بدردبخور نیست خانم خونه ای غذا درست میکنی کارای خونه انجام میدی 🫂❤️

من درس خوندم 

اشپزیم بهتره یعنی زبون زده اجتماعی هستم 

انتخابم بهترینه حتی دوستام و خانواده ام بخوان چیزی بخرن میفرستن من تایید کنم بعد بخرن 

ولی همسرم اونقدر منو تو خونه زندانی کرده (بد دل و شکاکه )تنهایی نمیتونم جای برم 

احساس بدردنخور بودن بهم دست میده 

یعنی با این انتخابم چشم بازارو کور کردم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

من درس خوندم اشپزیم بهتره یعنی زبون زده اجتماعی هستم انتخابم بهترینه حتی دوستام و خانواده ام بخوان چ ...

اگه بچه دارین یه طوری باهاش به توافق برس

اگه بچه نداری یادت باشه این فردا میخاد بابای بچت باشه فکر سلامت روان بچه رو بکن لاعقل یه فکری بردار وقتی به توافق نمیرسی 😅

اگه بچه دارین یه طوری باهاش به توافق برساگه بچه نداری یادت باشه این فردا میخاد بابای بچت باشه فکر سل ...

نمیتونم چونکه ازدواج دومم هست 

همه ای این حرفاتون رو من پیش خودم صدبار مرور میکنم ولی حیف حیف 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

نمیتونم چونکه ازدواج دومم هست همه ای این حرفاتون رو من پیش خودم صدبار مرور میکنم ولی حیف حیف

اصلن ازدواج صدوم وقتی که تو به توافق نرسی یعنی هیچ ازدواجی وجود نداره جوونی خودتو تباه نکن خودتو از این زندان آزاد کن تو زنشی نه عروس هلندیش ✅️

اصلن ازدواج صدوم وقتی که تو به توافق نرسی یعنی هیچ ازدواجی وجود نداره جوونی خودتو تباه نکن خودتو از ...

کاش اندازه عروس هلندی تو این زندگی من ازاد بودم 

فدات شم ممنون بابت حرفاتون💜🫂