2777
2789
ببخشید کارای دیگه شون چیاس؟من یه مشکلی دارم برای اون میپرسم

اون مجازی کار‌نمی کنه پیر زنه اصلا فضای مجازی سر در نمیاره میگه حضوری الان یک ۱۱ نقری ط خصوصی بهم پیام دادن که باهاشون مجازی در ارتباط باشن اما گفت نه .، باید ببنمشون کلا سیده مادر دو تا شهیده کارش استخاره و نماز میخونه و طلسم باطل میکنه فقط‌‌برای رضای خدا این‌کارو میکنه مبلغ ناچیز‌میگیره الان چند نفر پیم دادن بهش گفتن گفت برای باز شدن بخت ۳۵ هزار‌تومن کلا اینجوریه ، میگه مشکل مردم حل شه  برای خدا .. اما مجازی رد کرد الان پرسیدم گفتش قبول نمیکنه

میشه بعدشم برای من بگیریخیر ببینی دعات میکنمباردارم واقعا دلم نا آرومه فقط میخوام ببینم خدا چ حرفی د ...

عزیزم خودتون وضو بکیرید و قران رو باز کنید و بخونید 

مطمئنم خدا باهاتون خیلی حرفا داره 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اون مجازی کار‌نمی کنه پیر زنه اصلا فضای مجازی سر در نمیاره میگه حضوری الان یک ۱۱ نقری ط خصوصی بهم پی ...

خب برای طلسم زدن هم اصلا قبول نمیکنه؟

من بخدا خیلی نیاز دارم 

اگه میشه بهم کمک کن 

زندگیم واقعا بهم ریخته س

کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا 

اون مجازی کار‌نمی کنه پیر زنه اصلا فضای مجازی سر در نمیاره میگه حضوری الان یک ۱۱ نقری ط خصوصی بهم پی ...

حضوری کدوم شهرن؟

کاربرای زیر ۲۰ سال به هیچ وجه نه ریپلای نه شرکت توی تاپیکام لطفا 

خب برای طلسم زدن هم اصلا قبول نمیکنه؟من بخدا خیلی نیاز دارم اگه میشه بهم کمک کن زندگیم واقعا بهم ریخ ...

واسه طلسم زدن که اصلاااااااا آدمه معتقدیه این و میدونم فقط باطل سحر انجام میده