2777
2789
عنوان

همسر همسفر همراه و همدم من

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 31 پست
ببخشید من صرفا خواستم ی پست بزارم‌همینطوری حس خوبی میگیرم ب خودشم گفتم،،،خواستم قفلش کنم ولی خطا میز ...

متوجهم عزیزم 

ان شالله همیشه پر حس خوب باشید 

ولی خب خودتون یه نگاه بکنید واقعا این عکس که هیچی جز بندهای ماسک معلوم نیست اصلا به متن نمیاد و ...

بهرحال هر طور راحتید 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

اونقد خوبه ک حتی از پدرم ک عاشقش هستم بیشتر دوسش دارم

خوشبحالت🥺

چجوری میشه یه همچین شوهر خوبی پیدا بشه؟ 

من مجردم دلم یه شوهر خوب میخاد بامن باعشق رفتار کنه دوسم داشته باشه آدم خوبی باشه

تنهام و خیلی احساس تنهایی میکنم بارلم دوهفتست که کات کردم و شدیدا احساس تنهایی میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجهم عزیزم ان شالله همیشه پر حس خوب باشید ولی خب خودتون یه نگاه بکنید واقعا این عکس که هیچی جز بند ...

متشکرم از لطفتون،،،،،عکس زیاد مهم نیست حالا

حال خوب:)

خوشبحالت🥺چجوری میشه یه همچین شوهر خوبی پیدا بشه؟ من مجردم دلم یه شوهر خوب میخاد بامن باعشق رفتار کن ...

عزیزم،،،ی زندگی عاشقانه نیازمند اینه ک واقعا عشق رو درک کنی خیلی فرق هست بین عشقو دوست داشتن،،دوست داشتن زیباست ولی تهش هر اتفاقی ممکنه بیفته جدایی شکست ،،،ولی وقتی ب معنی واقهی کلمه ب عشق برسی محاله قلبت ب درد بیاد عمیقا،،،البته ک همه ممکنه دواهایی داشته باشن ولی جزئی اغلب....سعی کن ی ادم واقهی پیدا کنی.....منو شوهرم از راه خیلی دور بهم رسیدیم

به خودش بگو اینجا چه جوری متوجه بشه

گفتم جانم،،،راستش من اهل استوری گزاشتن در اینستا و واتسپ‌و اینا اصلا نیستم و حتی عکس عروسیمم استوری نزاشتم یلحظه دلم خواست اینجا ک هیشکی من رو نمیشناسه و من هم هیشکی صرفا جهت حال خوب بزارم

۲۰دانشجوام

خیلیم خوب..

راستش منم همین حدودای سن شما بودم ک برا اولین بارا درواقع همسرم منو دید عکسمو و از یسال بعدش رابزمون شروع شد و ۲۵سالگی ازدواج کردم من نمیخواستم ۲۵ازوواج کنم میخواستم یکم سنم بیشتر شه بعد ولی دیگه شوهرم گفت مشغلم زیاده دوس دارم هرچی زودتر بیای پیشم ازدواج کردم و ۲سال اخر دانشگامو انتقالی گرفتم🥰

شماهم هنوز سنی نداری عزیزم ب مرور و درایت و اگاهی ادم درستشو پیدا کن فقط فریب نخور 

منظورت انترمه؟خوشبحالتازکجا این شوهر پیداشد؟اخلاقش چطوره

اینترن یا انترن،،،،ب دوسال اخر پزشکی میگن ک بیشتر کشیک دادن تو بیمارستانه گلم،،،من اصفهان دتنشجو ک شدم هم اتاقیم ک صمیمی ترین دوستم شد دخترعمه شوهرم بود و مدام استوری میزاشت شوهرم ظاهرا هی سراغمو ازش میگرفت اونجا خوشش اومد ازم,,,بعد یبارم رفتیم شمال خانوادگی دوستم دعوتمون کرد چون شمالین ما جنوبی،،،اونجام شوهرم ک فهمید با کله خودشو رسوند یساعت اوتجا منو دید

منظورت انترمه؟خوشبحالتازکجا این شوهر پیداشد؟اخلاقش چطوره

اخلاقش فوق العاده تک فرزنده من فک میکردم زیادی اخلاقش خوب نباشه اوایل😅ولی محشره،،،خیلی امروزی و واقعی،،مهربونو متعهدو پر از حس خوب،،،تا الان این ۵سال هربار دعوامون شد ۹۰درصد مواقع حق با اون بود ولی هیجوقت نزاشت ناراحت بخوابمو دلگیر با هر روشی از دلم درمیاورد یا بزور میبردم بیرون کلی سرگرم میکرد یا با حرفاش بهم دلگرمی نیداد

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 29 دقیقه پیش
2791
2779
2792