2777
2789
عنوان

ژلیش ناخن💅🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 37 پست
ببین این ناخونای خودمه بعد ژلیش دوبار بلند شد باز کوتاه کردم از بس خش افتاده بود تا دوباره مث قبلش ش ...

خیلی خوشگله اما بلنده من خسته شدم از ناخن بلند و کاشت دوس دارم ناخن کوتاه خودم باشه اما لاک داشته باشه اما لاک نمیزنم جون بدم میاد هی پاک شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه من ناخون هامو ژلیش کنم یا مانیکور اگه دوباره نخواستم باید ریمو کنم یا بزارم بلند بشه کوتاهشون کنم؟ 

انقدر دوست دارم اما خب یکم میترسم ناخن هام ضعیف و شکننده هست

اگه من ناخون هامو ژلیش کنم یا مانیکور اگه دوباره نخواستم باید ریمو کنم یا بزارم بلند بشه کوتاهشون کن ...

این ترس همیشه هس خواهر 🥴

ژلیش لاک هس دیگ فقط اما محکم تره کمی و پاک نمیشه اگ نخواستی باید بذاری ناخنت بلند سه و با ناخن گیر بگیری یا هم سوهان میکشن و میره رنگ ژلیش و تموم 

انجام دادین پسپشیمون هستین؟

اره من کردم و به شدت پشیمونم ،حیف ناخنای خشگلم ،تراش و خراشیده شده ،به لباسام گیر میکنه نخ کش میشه،درد ناکم هس تا بلند بشن،برا من تا وسطا بلند شده،خیلی مزخرفه،صدف ناخن از بین میره

اگه من ناخون هامو ژلیش کنم یا مانیکور اگه دوباره نخواستم باید ریمو کنم یا بزارم بلند بشه کوتاهشون کن ...

نکن حیفه،رفتم ریمو کردم صدف ناخن هام رفته،خودت لاک بزن و سوهان بکش 

اره من کردم و به شدت پشیمونم ،حیف ناخنای خشگلم ،تراش و خراشیده شده ،به لباسام گیر میکنه نخ کش میشه،د ...

وای خدا پس الان من چکار کنم؟دوس دارم ناخن کوتاه و لاک زده باشه اما زایش هم خوب نیس میگین 

لاک هم پاک میشه همش 

اره 🥴مرسیحالا چکار کنم به نظرت؟به راهی میگی بهم؟

قربونت 

اول اینکه ریمو کنی دیگه کاشت و ژلیش ممنوع ناخوناتو کوتاهه کوتاه کن شبا روغن زیتون بزن به ناخونات و قرص زینک بخور همین