2777
2789

اوضاع مالیش هم خوبه ها 

مثلاً بیرونه زنگ میزنه تو هم بیا 

دیروز گیر داد بریم شهربازی اولین بازی رو حساب کردم دومی رو اون حساب کرد بعد گفتم نمی‌خوام حالم بد شده گفت نه بیا سومی رو بریم راضی شدم گفت خب برو بلیط بگیر😐💔

گفتم نه واقعا حالم بده نمیتونم 

یهو بهش زنگ زدن بیا رفتیم ی جایی قرار بود ده دقیقه بمونه شد چهل دقیقه 

بعدش گفت گرسنمه بریم شام بخوریم گفتم منم گرسنمه یه جایی رو معرفی کرد گفت بریم اونجا 

گفت ساندویچ فلان دیگه من سپردم دست اون سفارش بده چند بار رفته بود اون رستوران یهو گفت کارتم موجودی نداره روم نشد کارتو ندم کارتو دادم 

یهو پیامک اومد ۷۰۰ تومن به خاطر ساندویچ به درد نخور!!

ساعت ده شب بود گفتم من خستم شد بریم خونه؟ گفت تو میخوای برو اسنپ بگیر!!

هزار بار این بلا رو سرم آورده ولی گفتم شاید دیگه تکرار نکنه 

نمی‌خوام دیگه زیاد باهاش در ارتباط باشم 

چکار کنم؟

عجب آدم ساده ایم من

اینم بگم خودشو خیلیییی آدم مذهبی و درستکاری نشون میده بخوام به مامانم بگم اینطوریه باور نمیکنه

ای خواهر این با چاپیدن جیب بقبه اوصاع مالیش خوب شده

چرا نجات نمیدی خودتو ؟

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفاتو بزن و قطع ارتباط کن 

مگ استیک خوردین ک 700 شد بعدم ب توچ؟ اول بگو پولشو واست بزنه چ خبره مگ سر گنج نشستی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
شاغلی؟

نه بابا شاغل کجا بود🤦🏻‍♀️

من خودم تنها جایی نمیرم زیاد اگرم برم زیاد هزینه نمیکنم 

دیشب بابام می‌گفت دختر امروز خیلی پر خرج بودیا 

دیگه نتونستم بگم با کی بیرون بودم 

بهش بگو برو به جهنم عوضی

فقققققققققط من در تعجبم از خانواده ها که توی این جامعه توی این محیط مسموم که به مرغ هم رحم نمیکنن و امنیت اصلللللللللللا نیست

چطوری اجازه میدن شما تا. دیر وقت بیرون بمونید

بهش بگو برو به جهنم عوضیفقققققققققط من در تعجبم از خانواده ها که توی این جامعه توی این محیط مسموم که ...

من دیگه تا ۱۰ میتونم بیرون باشم اونم چون شهری زندگی میکنم مردمش تا دیر وقت بیرونن و خلوت نیست

بهش پیام بده و محترمانه بگو حساب اون روز که رفتیم شهر بازی و روزای قبلش فلان قدر شده لطفا هر چه سریعتر به حسابم واریز کن عزیزم

بعدم که  پولتو زد کلا باهاش کات کن

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود