2777
2789

گفت حدود سه سال قبل اینکه با من آشنا بشه یه اکیپ بودن دختر و پسر با هم پارتی میگرفتن،مسافرت میرفتن،بیرون میرفتن و از این چیزا

به خاطر اینکه پارتی می‌رفته و تو اکیپشون دختر بوده تصمیم گرفتم رابطمو باهاش تموم کنم

البته از وقتی با من آشنا شده دیگه هیچکدوم از این کارا رو نکرده اینم بگم رابطه جنسی و مواد و اینجور چیزا اصلا نیست تو گذشتش

حالم خیلی بده شما راهنماییم کنید

وقتی. اینجور چیزا نبوده چرا حالت بده 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم توی سنو‌سالای ما اکیپ‌و اینجور‌چیزا خیلی زیاد شده

همین ک حدود رو رعایت کرده خوبه

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

اسکل این پسر مثل رل منع بزنش توی دیوار پسری که اینجوری باشع بدرده گوه نمیخوره 

مطمعن باش چند روز دیه میاد میگه من قبل از ت رل هم داشتم

مال کسی باش که مال یه نفر بودنو بدونه 

طبیعیه امکانش هست رابطه هم باشه اما بگم کسی ندیدم از این داستانا نداشته باشه تو جامعه امروز تو بحر هر مردی بری یه غلطی کرده متاسفانه اما چیزی که مهمه بعد از تاهل چطور بوده برات ارزش قائل ‌حالتو خوب میکنه یا ن در نهایت برخورد خودت مهم تره که روشو بیشتر باز نکنی ‌حال خودت بد نکنی  

هرکی شکل خودش ناراحتی بدت میاد از گذشته ش کات کن تامام ..چون بااین آدمم رابطه تت سفت بشه به ازدواج ختم بشه هی میگی چرا اینکارو کرده قبلا چرا اونکارو کرده از کجا معلوم دوست دخترم داشته یدف زنگ بزنه بهت بگه من دوست دختر قبلیشم همین یه کلمه تورو از پا در میاره الان برای پارتی اینا بهش شک داری اعصابت بهم میریزه ..بیشتر فکر کن 

اسکل این پسر مثل رل منع بزنش توی دیوار پسری که اینجوری باشع بدرده گوه نمیخوره مطمعن باش چند روز دیه ...

رل داشته از این چیزاش باخبرم فقط اینا رو نمیدونستم