2777
2789
عنوان

مادر سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 52 پست
الان من میخوام با مادرم قطع رابطه کنم اما از یه طرف هم دلم میسوزه از یه طرف هم اذیتم میکنه یا رفتارا ...

عزیزم ان شاء الله خدا کمکت می کنه منم شرایط خیلی سختی رو پشت سر گذاشتم متاسفانه بعضی وقتا مادر پدرا نمی تونن بچه هامون رو درک کنن وگرنه هیچ مادر پدری بدی بچه اش رو نمی خواد خانواده تو هم مشخصه پسردوستن مثل خیلی از خانواده های ایرانی دیگه پس سعی کن هیجانی تصمیم نگیری ، موقع خشم و عصبانیت حرفی نزنی که کسی برعلیه خودت استفاده کنه، برای خودت حساب بانکی باز کن که پولت رو به حساب خودت بیا لازم نیست کسی اطلاع داشته باشه، در ضمن برای همسرت با احترام موضوع رو باز کن و بگو اتفاقی اونها هم حضور داشتن و تو اطلاعی نداشتی

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مممنونم از،راهنماییت

خواهش می کنم عزیزم 🌹🌹🌹🌹🌹 ان شاء الله زندگیت روی خوش خودش رو بهت نشون بده گلم💖💖💖

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹

مادر منم پسر دوست شدیدا.....یکسره کمک مالی برادرم میکنه اما دختراش برای خونه تکونی و کلفتی میخاد‌.....دلم گرفته چیکار کنیم ۲ ساله پدرم فوت کرده از سهم باغ پدری م یکسره به برادرم میده خونه ماشین واسه خودش خریده ...همش میگه دختر مال مردمه.....۲تابرادر دارم و۴ تا خواهریم.....