ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من طبق شرایط خونوادگی خودم گفتم وگرنه اگه بچه کارمند بودم قطعا قطعا با کارمند یا معلم یا قاضی کنسل نبود.
هرکس طبق خانوادش پیش میره. من از این دخترایی نیستم حسرت پراید داشته باشم بعد بگم طرف بنز کمتر کنسله. میگم در حد خودم باشه وگرنه نمیگم رونالدو باشه. در کفو خونوادمون
من از پسرایی که موهای دست و پا و بدنشونو میزنن متنفرم انگار با دختر میخوای ازدواج کنی
حالا یه عده هم میرن برای لیزر 😐😐😐
برگانم
بلاخره یه فرقی باید بین دختر و پسر باشه دیگه
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
کم مو دیگه دست خودش نیست من منظورم با اوناییه که میرن میزنن یا لیزر میکنن
شما تاپیک زدی منم نظرمو گفتم ولی اکثریت همین نظر رو دارن میگی نه ی تاپیک بزن نظرشون رو در مورد اقایو ...
فضای مجازی معنی فضای مجازی اگه بدونی این حرف نمیزنی مدیر سایت با توجه به بخش عمومی سایت اجازه ورود آقایون داده اینجا هزاران کاربر خاموش داره برو جلوی اونا رو هم بگیر این فکرای پوسیده چیه شما دارید