2777
2789
آخه نشنیدم...هر جا رفتن خیلی بخرن موی بلند رو هفت تومن...شهرستان کوچیکیم ی دختر ۱۲ ساله مگه چقدر بای ...

موهای دخترت چند سانت؟ 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موهای دخترت چند سانت؟

از گودی کمرش پایین‌ترین...زیادم پرپشت نیستن

ولی خوب من میگم اونا بیست، بدترین حالت مال دختر من باید هفت هشت تومن ببرن دیگه

دختر من هفت سالشه

قیمتش بستگی به شهر داره و حجم و اندازه مو .

البته سالم بودن مو و اینکه نچرال و رنگ هست هم مهمه 

بله ۲۰ میلیون هم میخرن بستگی به موها داره

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

آخه نشنیدم...هر جا رفتن خیلی بخرن موی بلند رو هفت تومن...شهرستان کوچیکیم ی دختر ۱۲ ساله مگه چقدر بای ...

نه فک نکنم توی شهرستان کوچیک موهای دختر بچه رو 20 بخرن نهایت 5

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

از گودی کمرش پایین‌ترین...زیادم پرپشت نیستنولی خوب من میگم اونا بیست، بدترین حالت مال دختر من باید ه ...

تو دیوار شهرهای دیگه بگرد بعضی از خریدارهای مو شهرهای همجوار هم میرن واسه خرید مو

خواهر خودم از تو یه شهر دیگه خریدار پیدا کرد اومد تو خونه موی دخترشو کوتاه کرد و خرید

از گودی کمرش پایین‌ترین...زیادم پرپشت نیستنولی خوب من میگم اونا بیست، بدترین حالت مال دختر من باید ه ...

خوب دقیق باید اندازه بگیری. دخترت 7 سالش قدش کوتاه دیگه تا کمرش نهایت 30 40 سانت باشه. بزار 50 سانت برسه حدود 7 تومن میبرن. ولی 60 سانت مو شنیدم 12.  

دختر جاریت شاید موهای 70 80 سانت باشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

عکس نداری ازشون چقدر بودن..ابجیت چند ساله بود..موهاش پر بود

اره پرپشت رنگ خرمایی ۵۵ سانت بود

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
ببین قیمت مو اگه ۷۰ سانت بالاتر باشه یهو قیمتش دوبرابر میشه مشخصات موی اون دخترا رو بگو بهت بگم واقع ...

قد دختره ۱۵۰ باید باشه و موهاش تا نزدیکی باسن

پر پشت هم هستن

ولی ما شهر کوچیک هستیم