2777
2789
عنوان

اِکسِ گوگولی

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 21 پست
احتمالا همینهولی انقدر خوبه که دوس ندارم با کس دیگه ای باشه حقیقتا😑

میدونم چی میگی

ولی تجربه من بهم میگه ته نداره 

وارد دانشگاه شه میره دنبال یکی که اشتراک داره با خودش مخصوصا ترمای اول که خیلی تازست همه چی و دخترپسرا شوق رابطه داشتن دارن 

تضمینیم نیست وارد رابطه شی و وابستش نشی

شاید بگی نه و واسه فانه و ... 

ولی دخترا اکثرا خودشون نمیفهمن و وابسته میشن

به دلشکستگی بعدش نمی ارزه 

خوشبو و تمیز 😄

اره😂

ببین من به عمرم پسر به این تمیزی و مرتبی و خوشبویی ندیدم بخداادم دوس داره کنارش باشه

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونم چی میگیولی تجربه من بهم میگه ته نداره وارد دانشگاه شه میره دنبال یکی که اشتراک داره با خودش م ...

خودش دانشجو بوده دوسال 

ازینا نیست کع وارد دانشگاه بشه خودشو گم کنه

شایدم بهش وابسته شدم واقعا

کارایی میکرد که دوس داشتم 

نمیدونم

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

اره😂ببین من به عمرم پسر به این تمیزی و مرتبی و خوشبویی ندیدم بخداادم دوس داره کنارش باشه

حق داری مهمه

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را