2777
2789
الهی... برو سوزن بردار کاندومارو یکی یکی سوراخ سوراخ کن😃😃😃 یا میتونی بگی قرص خوردم راحت باش😃😃😃 ...

دقیقا میخواستم بگم قرص میخورمو نخورم ، عاااشق بچه های مردمه برا بچه ی خودش که میمیره ، ترس از بعدش ندارم .

فقط دو مورد هس که دو دلم میکنه😔😔😔

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماه دومه که میخوام اقدام کنم. نه عزیزم خونه رهن کردیم دوست ندارم به خاطر خونه و اینا نی نی دار شدنو ...

مام خونمون رهن من ۲۰سالمه و شوهرم ۲۳

حدود دو سال ازدواج کردیم

شوهرمم خیلی حساس نه میزاره برم کلاس نه ادامه تحصیل هیچی ، حتی تنها اجازه ندارم برم جایی.

پوکیدم از تنهایی

یه مدته همه میگن بچه بیارین بچه تون نشد ولی من برای حرفای مردم تره هم خورد نمیکنم

الانم خواهرشوهرم بچه اورده همش بغلش میکنه عکسشو میزاره هیچکی باور نمیکنه که نمیخواد

ببخشید طولانی شد😔

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
از چی میترسی؟؟ این که سرد بشین از هم؟؟

آره شوهرم یخورده زیادی گرمه میگه بچه که بیاد بهم نمیرسی

دلم میخواد خبر داشته باشه که گلابی و مکمل بدم ولی اینجوری نمیشه آخه اطلاعات داره

ترس بزرگترمم بخاطر آینده و اقتصادیه

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻

وای میفهممت اما باید با صحبت و گفت و گو این مشکلو حل کنی خیلی خسته کنندس این که همش تنها باشی و تو خونه. 

به حرفای مردم هم همینطور که گفتی اصلا اهمیت نده. بذار هرچی میخوان بگن ازدواج نکنی میگن ترشیده بکنی میگن بچه دار نمیشه بچه بیاری میگن بچه مرد از تنهایی دومی رو بیار بیاری میگن خوب مدیریت نمیکنی. کلا همیشه حرف برای گفتن دارن😒

عزیزم چقدر دم کنی و میخوری؟روزی چندبار؟صبح ها یا شبها؟

من روزی یک فنجان میخوردم صبح به صبح 

درد پریودم هم واقعا از بین میبرد اگه میخواهین به همسرتون بدید 

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
صبح ها که همسری سرکاره.واسه مردها فایده اش چیه؟ از عطاری باید تهیه کنم؟

گرمه و تقویت کننده والا من خانواده همسرم ترک هستن خودشون چیده بود ولی از هر جا گزفتین هم شاخ و برگ ایناش هم باشه یعنی فک نکنین فقط پودر باید باشه از عطازی معتبر بگیرین 

ساعت خاصی نداره عزیز من مثلا  یه روزایی صبحش خونم نبود شب میخوردم یک روزایی جا میفتاد مهم استفاده ست ان شالله جواب میگیرین

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
سلام منم اقدامی هستم برا اذر ماه به امید خدا 

بچه ها من تازه وارد نینی سایت شدم خیلی بلد نیستم میشه به من یاد بدید دیشب یه تاپیک زدم حالا اول نمیدونم چطور پیداش کنم و هر کار میکنم بعضی وقتها نمیتونم نظر یا همون پست بذار م نمیشه تو رو خدا یه توضیح به من بدید